Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı
Santiyeden sola donup hizli bir sekilde ayrildigimiz yerin ust tarafina geldim goremeyip asagiya indim tam ayrildigimiz agaclarla kapali olan mevkiye yine goremediyip aramaya devam ettim.. lastik izlerinizden bir muddet takip...
Levent tarafindan gelicem, navigasyondan buldum tam yerini.. shell güzle petrolleri diye gecmekte...
Merhaba daha yeni gordum, benide yazin dicem listeye ama saat gec oldu.. shelli bulabilirim insallah...
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım
Kusura bakmayin gelemiyorum gecenin bir yarisinda yatmama ragmen acik bir rot balansci bulamadim.. tamamen sansizlik.. size kazasiz belasiz iyi eglenceler...
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım
Merhaba; iki haftadir bekliyordum bir organize yapmanizi, onceki konuda yazmistim gelmek istedigimi kismet pazar gunuymus... 11 sayfa olmus gercekten ben bakmayali demekki baya olmus, ama okurken zevk aliyor insan saolun...
Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014
Merhaba araniza bugun katildim, uzuuun suredir site takibindeyim ama katilmak bugune kismetmis... resimler cok iyi elinize ayaginiza saglik... izninizle bir dahaki sefere araniza katilmak istiyorum...