RedKit kullanıcısının son içeriği

1. R

Karavancılığa Tatil Süresi Engeli

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. O zaman gezmeye gideceğim yere yakın bir yerden kiralayıp yola devam etmek daha doğru olur. Çiftlik kamping olayı güzelmiş. Keşke bizde de olsaydı.
  2. R

500 km kabaca bir mesafe. Değişkenlik gösterir tabi. Neden 2 gün sürsün? O kadar yavaş mı gitmek gerekiyor? 80 km hız ile 10 saatte 800 km yapar. 10 saatte 500 km giderim diye düşündüm. ilk mesajda yazmıştım hatay' da ikamet ettiğimi. Akdeniz bölgesinde gidilecek yerler genelde 500 km civarı. 1...
  3. R

Karavan park sorunum yok. Kapalı sitede oturuyorum. Çadır kampı düşünmüyorum. Biraz daha konforlu olsun istiyorum. Benim merak ettiğim 500-600 km (belki daha fazla) yol gidip 2-3 günlük karavan tatili mantıklı olur mu? O tatilden keyif alınır mı? Bu şekilde kısa süreli tatile gidenler var mı...
  4. R

Merhaba, ben karavan almayı düşünen bir karavancı adayıyım. Bu siteden karavan ile ilgili epey bilgi sahibi oldum. Tabi karavan sahibi olmadığım için yolun başında bile değilim. Benim karavancılık ile ilgili kafamda büyük bir soru işareti var. Deneyimli karavancılar yardımcı olursa sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri