redrack kullanıcısının son içeriği

1. R

Sahil Kamp İstanbul

Ynt: Sahil Kamp İstanbul tamamdır kadeşim anlaştık ozaman :) en kısa zamanda o resmi görmekten mutluluk duyacağım :)
  2. R

Sahil Kamp İstanbul

Ynt: Sahil Kamp İstanbul Merak etmeyin resimleri aldığım zaman bol bol eklicem. Malum herkesin telefonu android. değil. Valla kimseyi biyere zorla götürecek gönderecek halim yok. hani gitmişsiniz gitmemişsiniz karar sizin. hala ısrarcıyım reklam yapmadığıma. resimleri atınca yüzünüzü...
  3. R

Sahil Kamp İstanbul

Ynt: Sahil Kamp İstanbul Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Güzel bir tesise gittim herkesinde bundan haberdar olması için üye olup konu açtım. gerçekten sadece reklam olduğunu düşünüyorsanız umarım bir gün yolunuz düşer de gidersiniz. o gün yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum...
  4. R

Sahil Kamp İstanbul

Ynt: Sahil Kamp İstanbul Evet ücret alıyorlar ama verdikleri hizmetlerin karşılığında ücret alıyorlar. duş konaklama pilaj vs vs. ve aldıkları ücreti hak ettiklerini düşünüyorum.
  5. R

Sahil Kamp İstanbul

Merhaba arkadaşlar; Aranıza yeni katıldım. Gecen hafta sonu ailecek Sahil kamp İstanbul'a gittik. Şile Sahilköy Köyü Büyük İskele mevkiinde bir tesis. Gerçekten çok memnun kaldık. Her şey mükemmeldi. Doğayla içice denize sıfır mükemmel bir ortamı var. Sitelerinden öğrendiğim kadarıyla orman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri