Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
El freni teli çift, aks körükleri, salıncak burçları, amortisör alt lastikleri, viraj demir lastikleri, ön arka balatalar, alt rotiller, rot ayarı, işçilik 2300 TL
Buldum. Maslak Atatürk sanayide Nur Oto Erol Usta i, tam bir terrano doktoru. Bir bakışta sorun çözüldü. Alt rotiller orjinal olmadıgı için kısa geliyor ve aracın ayarını bozuyormuş. Ön takımı komple değiştirdik. Yükseklik ayarları yapıldı. El freni teli değişti. Arka balatalar değişti. Araç...
Kamber ayarında bozukluk varmış. Fakat bu araçlarda kamber ayarı yağılmıyor sanırım. Bu sorunu nasıl düzelteceğim. Rot ayarına soktum sol lastikte fark daha cok.
Teşekkür ederim. Dün michelin asfalt lastikleri taktırıp ön tarafı düşürttürdüm. Sadece şehirde kullanacağım çünkü. 75 krş luk tüketimi biraz düşürebilir belki. Diger kastiklerdeki çekme problemide düzeldi. Bir sorumda aracın ön lastikleri hafif içe bakıyor bu durum normalmi?
Merhaba,
2001 model 2.7 dizel terranom ile aranızdayım. Aracı yeni aldım. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Suan arazi lastikleri var sanırım araçta. Normal yaz lastikleri taksam yakıt konusunda bir fayda sağlarmı? Şimdiden teşekkürler