RemziVet kullanıcısının son içeriği

1. RemziVet

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Tps( Boğaz Kelebeği Konum Sensörü ) Throttle Position Sensor

İlan günceldir. Kargoyla yurtiçinde sıkıntısız gönderim yapabilirim.
  2. RemziVet

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Tps( Boğaz Kelebeği Konum Sensörü ) Throttle Position Sensor

Numaram fotoğrafların arasında kalmış. 0545 221 61 22 Remzi ALPŞAR
  3. RemziVet

Arkadaşlar geçen ay Amerika'dan orjinal hava akış metre ile bu sensörü aldım.Sorunum hava akış metresiyle düzeldiği için parçayı satlığa çıkardım.Hiç kullanılmadı. Parça suzuki'nin kullandığı Mikuni orjinal markadır.Parça kodu ise : W0133-1645589 (TH437) Orjinal parça yani. 100 $ civarı bi...
  4. RemziVet

Vinç Vites Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Powervinç markalı 12.000 lb uzaktan kumandalı vincim vitese geçmiyor.Vitese geçtiğinde hiçbir sıkıntısı yok ama dediğim gibi boştayken vitese geçmiyor. Aşırı derecede yüklenmek yada vurarak geçirmek gerekiyor. Neden olabilir? Nasıl tamir edebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  5. RemziVet

Vitara Spacer

Arkadaşlar merhaba 2001 vitara 1.6 jlx 30'' lastikli 5.72 ayna mahrutili aracıma bu ürünün ölçüleri uyar mı ?Offroad Jant Spacer - Flans » Suzuki Araçlar için 38mm Aluminyum Spacer (Çıkıntılı) @ 4S Makine Elektronik Bilgisayar
  6. RemziVet

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

Abicim ne zaman istersen :)
  7. RemziVet

Aydın Off-road Sevdalıları Merhaba

Değerli dostlarım,abilerim,kardeşlerim herkese merhaba. Aydın'da ADÜ Veteriner Fakültesi'ndeyim.Uzun bi süredir sitenizde üyeyim. Uzun bir araştırmadan sonra Suzuki Vitara 1.6 jlx aracımı alıp gezenbilir ailesinin bi parçası oldum yada olmaya adım attım diyelim.Bu arada Veteriner Hekimlik...
  8. RemziVet

4x4 Yaşam Kılavuzu

Evet değerli arkadaşlar. Elinde fotoğraflat olan tekrar paylaşabilir mi ?
  9. RemziVet

Vitara 2.0

Arkadaşlar herkese merhaba.Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Harika işler çıkarıyorsunuz. Bende offroad dünyasına katılmayı düşünüyorum. Çook araştırarak araç olarak vitarada karar kıldım.O kadar araştırmama rağmen1.6 jlx ile 2.0 arasındaki yakıt farkını kafamda yerleştiremedim. 25 bin civarı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri