Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen ay Amerika'dan orjinal hava akış metre ile bu sensörü aldım.Sorunum hava akış metresiyle düzeldiği için parçayı satlığa çıkardım.Hiç kullanılmadı. Parça suzuki'nin kullandığı Mikuni orjinal markadır.Parça kodu ise : W0133-1645589 (TH437) Orjinal parça yani. 100 $ civarı bi...
Arkadaşlar merhaba. Powervinç markalı 12.000 lb uzaktan kumandalı vincim vitese geçmiyor.Vitese geçtiğinde hiçbir sıkıntısı yok ama dediğim gibi boştayken vitese geçmiyor. Aşırı derecede yüklenmek yada vurarak geçirmek gerekiyor. Neden olabilir? Nasıl tamir edebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Değerli dostlarım,abilerim,kardeşlerim herkese merhaba. Aydın'da ADÜ Veteriner Fakültesi'ndeyim.Uzun bi süredir sitenizde üyeyim. Uzun bir araştırmadan sonra Suzuki Vitara 1.6 jlx aracımı alıp gezenbilir ailesinin bi parçası oldum yada olmaya adım attım diyelim.Bu arada Veteriner Hekimlik...
Arkadaşlar herkese merhaba.Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Harika işler çıkarıyorsunuz. Bende offroad dünyasına katılmayı düşünüyorum. Çook araştırarak araç olarak vitarada karar kıldım.O kadar araştırmama rağmen1.6 jlx ile 2.0 arasındaki yakıt farkını kafamda yerleştiremedim. 25 bin civarı...