Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bizim Motokaravanımız : Anemon
Daha fazla detayı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Beklentiler, olumlu olumsuz yaşanan şeyler, yapım aşamasında yaşananlar, vs. Hayırlı olsun aracınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Merhaba Serkan bey,
İlginiz için teşekkürler. Aracın yakıt tüketimi ve servis masrafları nasıl acaba? En basitinden alacağımız bir mercedes 207D motor istiyor olsa yaklaşık maliyet hakkında bir fikriniz var mı? Ya da bizi en çok...
Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan
Topikten 4-5 sayfa okudum, yeniyim ve yanlışım varsa affola. Ama sanki topiğe yazarak sadelik özlemi içinde olanlar hep erkek gibi geldi bana :) Tüketim toplumunun ana hedefi olan kadınlara bu felsefeyi kabul ettirmek biraz daha zor gibi. Kadına kabul...
Burada yazmak iyi oluyormuş. Melih beyin yazdıkları hiç karavan sahibi olmamış biri olarak benim için önemli detaylar, yan kapı olayı hiç dikkatimi çekmemişti mesela.
İç tasarım olarak satılmış olan (17.500'lük) aracın iç...
Bir de düzgün fotolar koyabilseymişler iyi olacakmış. Fordlar yakıt ve konfor konusunda biraz problemli araçlarmış galiba, netten edindiğim bilgilere göre.
Ekleme: Bu arada bayram ertesi satılığa çıkan araçlar fazlalaştı mı nedir?
Yukarıda sorulara cevaplar açıkcası benim de işime yarar. Hatta aynı araçtan şunlar da var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-yaza-hazir-mercedes-karavan-13-000-tl-53313078/detay...
@tcanbolat,
Dediğiniz araç benim de dikkatimi çekmişti. Özellikle iç tasarımı. Düzenli, ferah ve işlevsel. Köy evi gibi gibi değil de sanırım daha çok gezen bir büro gibi yapmışlar. Açıkcası benim hoşuma gitmişti.
Forumdaki...
Bu konu gerçekten uzamış. Satılmış malın davası olmaz arkadaşlar. Bilen biri, satılan aracın bazı özelliklerini konuya yazsaymış bari. Alacak kişi illaki bir arama-sorgulama yapar, bu topiği görür ve kararını ona göre verir...
Ynt: Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler
Dosya indirme sorunu var sanırım. Dosya paylaşmak için pratik, güvenli, ücretsiz ve kesintisiz bir site. Dosyaları buraya yükleme imkanınız olursa herkes rahatça erişebilir.
https://www.box.com/
Sayın abolgi, teşekkürler yanıt için.
İzmir'deyim ,Ankara'da olsam bakmak kolay olacaktı. İç yerleşimi (acemi bakış açısıyla) bana çok kötü gelmedi, sonuçta ilk defa karavan sahibi olacağım ve yaşamadan gerçek ihtiyaçlarımı...
Moderatör arkadaşın uyarısı ile tartışma kapandıysa bir önceki sayfada yayınlanan sorumu tekrar burada hatırlatmak istedim.
Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba sayın forum üyeleri. Bu başlık altında birçok yazıyı...
Merhaba sayın forum üyeleri. Bu başlık altında birçok yazıyı okudum ve açıkcası kafam karıştı:) Yeni karavancı adayıyım, düşük bütçeye sahip biri olarak başlangıç seviyesinde yaşam deneyimleyebileceğim bir araç bakınıyorum. Çoğu...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Bu araba çok güzel, yıllar önce bir kere görmüştüm, İzmir'den bir spor klübünün taşıma aracıydı. Ondan sonra da böyle bir araçla karşılaşmadım. İlk gördüğümdeki tepkim, "amma güzel karavan olur" olmuştu. Aydınlık, kaba değil ve...