Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merakla özenle toplattıgım78 model hidrolik direksiyon yeni vizeli 4x4 .4200 motor cj5mi satmaya karar verdim inşalla yeni sahibine hayırlı olup güle kullamasını dilerim.gerekli bilgi telde verilecektir.aracıma 18 bin istiyorum takas düşünürüm.tel 0543 605 88 16
Ynt: Jeep'ler de Şase Numarası Bilinmeyeni
slm arkadaşlar öncelikle paylaşımınız için çok tşkür ederim.aynı sorun bendede var yakında cj5 mi vize ye sokmak istiyorum aracı alalı 8 ay filaaan oldu aracımı özenle toplatıp zevkime göre yaptım ..yaptık ama vize geldi dayandı kapıya aracı aldıgımda...
Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....
cok saol batuhan boya gercekten cok guzel oldu kusursuz dıyebılırım.usta öle bi tit
iz ki anlatamam.basından sonuna kadar aracımın basındaydım.boya fırında atılırken bende fırındaydım aklımda kalan soru isareti olusuyo.izlerken tabi ustanınn isine mudale...
onur kardesim öncelikle düşüncelerin icin cok teşekkür edrim..gerçekten haklısın nasıl kıyacam ya bilmiyorum...ama o hecanı tatmakta cok istiyorumm.yani af edersin..bi yanım kak gittt diyo öbür yanım bok yime otur oturdugun yerde diyo.. ;D biz yine bilge...
vee ayrıca bu aracımda bu ilerlemeyi saglayan ferah oto ...mekan sahibi ferah beye ve güçlü elemanları davut abi ..hamit kardeşimiz..vee ibo ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimm. :)
tamm abi bende baya çok var fotolar sana veririm sen ayarlarsın valla bilge abi araç bitmeye basladıkça deli oluyorum heyecandan.bugune kadar 13 arac degistırdım.aldım sattım.ne bıleyım hıc bır aracıma bukadar cok severek harcama yapmadım bu cj bu kadar...