Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
2011 1,5 Look paket şehir içinde yakıt azalacağına dahada artmaya başladı 8 lere 9 lara çıkıyor bakımı yeni yaptınrdım daha 6 yı göremedim. Servis şehir içinde normaldır diyor ama bana çok fazla geliyor çünka önceleri 5-6 larda geziyordum
Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta
Arkadaşlar geri görüş lambası tek ampul olduğu için köy yollarında çok yetersiz kalıyor. bu hususta ilave geri görüş lambası, led veya başka bir yöntemle ekleme yaptıran varmı
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.
selamlar dusterin aksesuara ihtiyacı yokki look pakette zaten her şey var takdırmana gerek yok diye düşünüyorum bu sadece benim fikrim, ben de sadece bağaja led ışık döşettim güzel oldu, bağaj kaputunun altına kırmızı led yaptım firene...
Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)
Arkadaşlar ne kadar uğraştıysam yakıt 6,3 aşağı inmedi servise gittim kimse dinlemedi zamanla düşer dediler hiçte dedikleri gibi az yakmıyor 4*2, 1,5 dizel motor
Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir?
Arkadaşlar aracımın km 13000 oldu yakıt git gide artmaya başladı hava filtlerisini değiştirdim değişmedi yakıt göstergesi 6,5,-6,6-,6,7 olarak gözüküyor
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
Arkadaşlar komik olmayın 43,00,00 TL ye prestijmi olurmuş sanki yoldan geçerken herkes bakıpta vaybe diyormuş gibi konuşmayın hangi ünlüde dacia duster var hangi zenginde var boşuna balon yapmayalım paramız olsa hangımız alırız şu an ekonomik durumum bunu...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Brezilya'da renault duster olarak üretiliyor Romanya'da dacia duster olarak üretiliyor Türkiye'de üretilenlerde bir değişiklik yok uzun bir süre olmazda eldeki eski malların stokunun bitmesi lazım burada vergiler oldugu müddetçede hiç bir zaman avrupadaki...
Ynt: Duster Kolçak
Arkadaşlar piyasada gitti gidiyor komda satılan kolcak resimleri sanki bana biraz kısa gibi geldi acaba koltukların yatmasında, el fireninde sorun olmazmı yoksa fiatı ucuz görmeden sipariş vereceğiz sonra çöpe atmayalım
Ynt: Dacia - Duster Hakkında
Hakan bey bende 2009 model reno cleo vardı alır almaz lpg takdırmıştım çokta iyiyiydi ama sığamadık , çok araştırdım hatta çeri jeep bile almak istedim galeride buldum pazarlık yaparken adam başkasına sattı üzüldüm niye alamadım diye, sonra dusterler çıktı dacia...
Ynt: Yapmadan Dönme
Pucoko Artvin'e has kışın yenen yemek fasulye hiç bir şeye tabi tutulmadan yeşil olarak toplanıp güneşte kurutulup yapılan bir yemek etli veya etsiz olarak yenilir eskiler bilir ama yeni nesil fazla bilmez çocuklar yemiyor
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar her söze kulak asmayın kendi istek ve ekonomik durumunuza bakın başkası ne derse desin boş verin arabaysa araba konforsa konfor yakıtsa yakıt keyfinize bakın kulaklarınızı tıkayın isteyen istediği modeli alsın bu ay Ayderi'de gezdim. Artvin' ide...
Ynt: DUSTER ve diğerleri
Arkadaşlar 2000 motor olan bir sürü jeep var ama önemli olan 1500 motor ile şehir içinde jeepe binmemiz yakıtı az vergisi az olduğu için tercih ettik yoksa dacia marka araçla ne işimiz olurdu ekonomik avantajlı olduğu için 2000 motor dacia bir jeepi hayatta almam
Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu
Arkadaşlar tanıdığım servise gittim arkadaş arabanın ayarları ile oynama başka arızalar veririyor diye yazılımı yapmadı kapılar içeriden ben düğmeye basarsam kilitleniyor otomatik kilitlenmiyor varsın kilitlenmesin kaza anından dışarıdan açılmıyormuş...