Runonegzo kullanıcısının son içeriği

1. Runonegzo

Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15

Ynt: Nissan Araçlarınızla İlgili Her Tür Teknik Bilgi İçin 0542 511 90 15 iyi günler babam yeni bir ikinic el 2000 model 2.7 tdi nissan terrano aldı araç afif rampalarda geri kaçırmıyor ancak yokuş yukarı tırmanmaya başladığı zaman çok aşırı zorlanıyor çekişten düşüyor ve debreyaj balatasından...
  2. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? bence bütün elektronık ekipmanları dikkatli bir şekılde gözden gecirmelisiniz eğer hiç bir sıkıntı yoksa soğutma sisteminin parçalrına bakın sıkıntı çıkarırsa bunlar genellıkle sorun olur baktın hepsi iii diferansiyelde kaçırmıyorsa al derim ben :)
  3. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? kendi fikrim ama fordda parça sorunu yaşaya bilirsin ama jeepin türkiyede her türlü parçasını istediğin zaman bulabilrsin birde yakıt konusunda cherokee yi terch et derim çünki en az yakıt sarfiyatı yapan ama konfor olarak yorum yamam çünkü diyer araçlarla arasında 300-350...
  4. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? bende çok araştırma yaptım 95-96 modeli en uygun modeli olarak gözüküyor. ama 97 model ve üstünün hem iç döşeme hemde dış görünümümdeki farklılıkar gercekden çok hoş yapılmış ön panjur farkı sınyallerin çamurlukta olması ufak şeyler ama gercekten araç üzerinde bu farklar...
  5. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? 1996 ve daha yeni modeller için sensörlü diyorlar bu hangi parçalarla alkalı ne gibi bir sorun çıkarır yada eskı modeline göre daha mı avantajlı sensörün görevi nedir neden bozulmasından korkuyorlar sebebi nedir ?
  6. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)
  7. Runonegzo

Hangi Cherokee ?

iyi günler arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlara tşk ediyorum ben offroada çok meraklıyım çoçukluktan beridir hayal ettiğim arabayı almaya çok az zaman kaldı ve araştırmaya başladım sizlere şu şekilde bir sorum olacak almak istediğim araç jeep cherokee xj bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.