Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@EvliyaCelebi2
Değerli önerilerinizi almak için (temin edeceğim akülerin kapasitesinide belirlemek adına)karavanımdaki ekipmanların resimlerinide paylaştım.Mevcut 3x150 watt'lık panel var.2x 95 ah akü solar enerji için yeterli sanırım.Alternatörden enerji almam için forumda hangi paylaşımı...
@makara60 ,merhaba
Karavanımla fazla kilometre yapmıyorum,enerji sistemi hakkında fazla teknik bilgimde yok.Bende geçen yaz bir-iki kere aküleri alternatörden şarj ettim ancak karavanlara enerji sistemini kuran bir arkadaş bunun çok yanlış olduğunu söyledi.Sisteme bazı parça ilaveleri ile mümkün...
220 büro tipi zaten aracıma sığmaz,ayrıca hem kompresör hemde invertörün sesi dayanılmaz olur.Tek çare üstten kapaklı kompresörlü bir soğutucu herhalde. Teşekkürler.
Merhabalar,
çekme karavanmı-motokaravanmı derken Nisan/2018'de VW.LT-31 midi motokaravanımızı aldık.Hiç deneyimimiz olmadığından şeker bayramından önce hem karavanımızı hemde kendimizi yakın ve kısa iki turla test ettik.Karavancılığın birazda yaratıcı çözümler gerektiğini öğrendik ve ufak tefek...
Arkadaşlar merhaba,
Çekme karavan veya motokaravan arasında tercih yapma durumundayım.
1- Piyasada satılan 2. el 750 kg. altı karavanlar boş ağırlık diye biliyorum.
2-Alırken tartmamızmı lazım,yada yüklü ağırlığımız 750 kg.mı geçerse karayolları denetimlerinde sorun
yaşamazmıyız.(Denetimlerde...