s.forester kullanıcısının son içeriği

1. S

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

bu arada alış maliyeti yüksek olabilir ama satarken de farklı fiyata sattığınızı unutmayın... tabii siz 5 sene kullanacaksanız bu farkı zaten boşverin. bir de benzinli fiyatına dizel satan bazı markalar ve modelleri var ki ona hiç değinmiyorum. lpg-benzin yerine bence motorin her zaman...
  2. S

sayın mimarankara , demişsiniz ki "Hatta son zamanlarda, motorin fiyatı benzine yaklaştığı için, yeni teknoloji çok az yakan benzinli motorlu araçları öneriyor işi bilen teknik uzmanlar..." Dizel mi alayım benzinli mi sorusunu cevaplamak için işi bilen teknik uzman olmaya gerek yok :) ayrıca...
  3. S

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı ali bey , hi-jack için kriko demek yanlış değildir. yanlış olan "hi-jack ne demek bilmiyorum , bir bakayım netten" diyerek evvelsi gün öğrenenlerin duster off road yapar diyebilmesidir... neyse önemli bir mevzuu değil benim açımdan , sadece bazı...
  4. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sevgili serkanefe , aracın yanına yaklaşanlar , ellerinde kürek olanların ayaklarına baktığımızda 1 santim bile çamura batmamış ayak tabanları ? bence esas sorun çamurdan ziyade yaklaşma açısı ve yükseklik olmuş...
  5. S

Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti

Ynt: Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti yazıdan da görüldüğü üzere 3.20 altında oldukça otomobil ve arazi aracı hatta minibüs ogs de aynı sınıfa giriyor. hocam sizin soru değil aslında komik olan karayollarının açıklamaları...
  6. S

Ynt: Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti OGS’NE ABONE OLMANIN AVANTAJLARI NELERDİR? OGS ye üye olan sürücüler Cezalı geçiş kategorisinde olmayan her geçişlerini %20 (yüzde yirmi) indirimli olarak yapacaklardır. OGS’ de durmaksızın geçiş yapılmaktadır. Otoyollar ve Boğaz Köprüleri...
  7. S

Ynt: Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti hocam kusura bakmayın da biraz komik bir soru olmuş... cherokee ile otoban ya da mercedes c 180 ile otoban ücretleri farklı mıdır ??
  8. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı hi-jack nedir peki size göre ali bey ?
  9. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın öztürk , zaten sıkıntı nerede biliyor musunuz ? "Bu konunun uzaması taraftarı değilim ama..sadece sizinle aynı görüşte olmadığımı belirtmek isterim...İnsanlar araç alırken maddi güçlerine ve kullanım amacına bakmıyorlar..." İşte sıkıntı tam da sizin de...
  10. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? engin bey hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun. birşey söylemek istiyorum , demişsiniz ki "Fiyatlarına ya da motor hacimlerine hiç baktınız mı? Yıllık vergileri ne kadardır, 50-60 litreyle ne kadar giderler sordunuz mu?" Emin olun bu sitedeki insanların hepsi bu...
  11. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı klavye off roadçısı :) kimmiş bu sayın ümiterkan , mesela hi-jack bilmeyenler ama duster off road yapar diyenler olsa gerek... :)
  12. S

şu anda verdiğim linkteki hesaplama çalışmıyor ama mantığını kavramışsınızdır zaten kavranacak da bişey yok , düz bir hesap işi yani sonuçta ?
  13. S

hocam bu sorunuzun cevabı http://www.otokritik.com/benzinli-dizel-karsilastirma/ burada daha önce de vermiştim ama olsun.
  14. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? "Valla kim ne derse desin Duster 4x4, şu an aynı ve daha yüksek fiyata satılan tüm 4x2 araçlardan daha üstün çekiş özellikleri sunuyo" eeee ? 4x4 bir aracın aynı fiyattaki 4x2 den daha üstün çekiş özelliği sunması zaten beklenmez mi ...
  15. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? dustercılar-anti dustercılar diye isimlendirmeye gidilerek 2 farklı cephe varmış gibi bir hava yaratılmasına itiraz ediyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri