s-works kullanıcısının son içeriği

1. S

Jimny Frenlemeyle aynı Anda Direksiyon Vibrasyon Sorunu

Arkadaşlar merhaba ; 2010 model 30.000 KM'de Jimny aracım var. Son bir aydır 80 Km hızda fren yaptığım zaman direksiyonda tireme oluyor, bu titreme iniş aşağı daha belirgin oluyor. Sorun tam olarak Fren disklerimi , balatamı, yoksa basit bir rot balans sorunumudur. Değerli bilgileriniz için...
  2. S

jimny den gelen ikaz sesi !

Ynt: jimny den gelen ikaz sesi ! Bende 2010 model AT Jimny kullanıcısıyım. Jimny'de alarm verilebilecek bir kaç pozisyon biliyorum. Birincisi 4WD geçisi sırasında eğer vites boşta yada parkta değilse bu alarm sinyali gelir. Birde geri park sensörü ile alakalı uyarı alarmı var. Ben başka bir...
  3. S

Jimny (Otomatik) Rampalarda Hızlanma Sorunu

Arkadaşlar merhaba; 2010 model Jimny aracımla 10 Derece eğimli bir rampaya girince hızım araç boşken 80 , doluyken 70 i geçemiyor. 20 binlik bakımda Servise söyledim. Hava filtresini tıklaı olduğu ve sorunun giderildiği söyledi. Başkada bir sorun olmadığı tarafıma iletildi. bu işlemden sonra az...
  4. S

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
  5. S

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Öncelikle bıcağın ne amaçla kullanılacağını bilmek gerekiyor. Kapmçılıkta kullanılacak bir bıçaktan ne beklenir , hangi özellikleri taşımalıdır ? Kampta günlük hayatı idame ettirebilmek için kullanılacak bir bıçakla yapılacakları sıralayacak olursak ; 1- Sebze ve...
  6. S

Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında

Arkadaşlar merhaba; Jimny'lerde benzin uyarı sinyali "sarıdan" sonra "kırmızı" oluyor mu. yoksa sadece sarı uyarı ışığı mı var ? Şimdiden teşekkürler.
  7. S

Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen Üstadım verdiğin bilgi çok değerliydi. Çünkü 5 tane Suzuki servisini aradım ve hiç biri malesef o konsolun nasıl söküldüğünü bilmiyordu. Çok ilginç :). Yadımın ve verdiğin değerli bilgi için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi konsolu söktüm...
  8. S

Suzuki Jİmny Ses Sitemi Hakkında Yardım Lütfen

Arkadaşlar merhaba. 2010 model Jimny sahibiyim. Aracın arkasına subwoofer aldım. Arka kısma ses ve elektrik kablosu çekmem gerekiyor. Sevgili üstadlara bazı sorularım olacak : Acaba Jimny'nin teybini daha önce söken var mı ? Söktüyse Nasıl Sökülüyor ? Teybin arkasında Anfi çıkışı var mı ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri