Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli Arkadaşlar buradaki tüm yorumları takip ediyorum.
750 KG altında 4 kişinin yatabileceği kapasitede May karavan 3600 ve White pigeon arasında gidip geliyorum.
karavandaki bütçemiz baz donanımda 45.000 TL maksimum.
her iki markanın 4 kişilik tasarımları birbirine çok ama çok yakın...
@Demirak Hocam değerli yorumların için çok teşekkür ederim.
belkide bu şekilde bir çadır ile durumu çözebiliriz, karavan için mini kuzine sobaya bende mesafeli bakıyorum, çünkü odaklandığım karavan may3600, ve bu karavanın iç ölçüleri dolap vb şeyleri kaldırmakta çok doğru bir karar değil...
üstadım şömine soba 1.500 TL den -5.000 TL ye kadar var. ancak yerli üretim 2.000 TL ye çok şık ve kaliteli sobalar var. ben direk soba içine odun atmak istiyorum :)
üstadım şömine soba 1.500 TL den -5.000 TL ye kadar var. ancak yerli üretim 2.000 TL ye çok şık ve kaliteli sobalar var. ben direk soba içine odun atmak istiyorum :)
Hocam tekrar merhabalar,
Amacımız, hem ısınma hemde soğuk kış günlerinde oluşacak güzel sıcak bir ortam.
evet 750 kg altında bu proje biraz zor gibi duruyor, belki mini buzdolabının hemen üstüne yapılabilir ?
Degerli arkadaslar.
Herkese merhabalar.
1 sene içerisinde bir karavan dusunuyorum kismetse. Karavani daha cok hafta sonu kis mevsiminde kullanacagim.
Asagidaki sekilde bir uygulama ile soguk gunlerde hem isinma,hemde gorsel olarak bir şömine soba uygulamasi yaptirmak istiyorum.
Sayin @Demirak...
Herkese Merhabalar;
Çok faydalı, katkı sağlayan bir çalışma olmuş. Bu bilgiler ile 750 kg altı karavanları detaylıca inceleme imkanım oldu.
Özellikle sağladığı katkı ve emek için @Demirak kardeşimi tebrik ederim.
Nasipse seneye 750 kg altı bir karavan planımız var, İstanbul çevresini hafta...