sadodo kullanıcısının son içeriği

1. sadodo

Karavancılığın Önündeki Engelleri Kaldıralım

İngiltere kamp ve karavan derneği üyelik yıllık aidat 39 İngiliz parası. Türkiye kamp ve karavan derneği 100 Türk parası üyelik+ her yıl 100 para
  2. sadodo

1901 yılında kurulan Camping and Caravanning Club, her türlü kamp için dünyanın en eski ve en büyük kulübüdür. Amacımız, insanlara kampın getirebileceği basit zevklerin tadını çıkarmaları için yardım etmek ve 600.000'in üzerinde üyeye sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz! İngiltere'nin önde...
  3. sadodo

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üye sayısı 27 bin civarı gibi bir bilgi buldum,doğruysa.
  4. sadodo

Bu arada Avustralya kamp karavan derneğinin 70000 üyesi varmış. Bravo 70000 poliçe
  5. sadodo

Karavan ve Treyler Allianz ile Karavan ve Treyler Sigortası aşağıdakileri sunar: Kazara kaybedilmesi veya karavanınıza veya römorkunuza zarar gelmesini önleyin Geçici konaklama* Acil onarımlar * Gıda bozulmaları* Yasal yükümlülük* Karavan veya römorkun değiştirilmesi için geçici kapak * 24: 7...
  6. sadodo

Karavancılığın önündeki engelleri kaldıralım. Bu sorunları çözebilmek adına herkesin çok emek harcadığı ortada. Eski ,yarım kalmış gezenbilir forumlarında da hepsi ortada. İnternetten yaptığım arşiv araştırmalarında bunları gördüm.Bireysel çalışmalar, forumlar, ünlü karavan sahibi sanatçılar...
  7. sadodo

Nizamettin OĞUZ Herkese açık 23 Eyl 2014  ZORUNLU TRAFİK SİGORTASINDA MOTOKARAVAN VURGUNU Bilindiği üzere yakın zamanlarda sigorta firmaları diledikleri primi belirleme konusunda serbest bırakıldılar. Ne yazık ki bu serbestinin en büyük mağdurları biz motokaravan sahipleri olduk. Evvelce 200...
  8. sadodo

Günaydın. Karavan hız sınırlarını müracaat edilen kuruma isterlerse düşürülerek acelemiz yok, veya acelemizin olmadığı eklenebilir. Bence hızdan fedakarlık ederek farkındalık yaratılabilir. Kaplumbağa lar kaza yapamaz herhalde. Aklıma gelenleri fikir havuzumuza atıyorum. Selamlar,saygılar.
  9. sadodo

Koyun yetiştiricilerine konforlu karavan 25 Temmuz Çarşamba, 2018 KOP destekli “Çobanım Mutluyum projesi ile Ereğli’de koyun yetiştiricilerine karavan dağıtıldı. “Çobanım Mutluyum” sloganıyla yürütülen proje kapsamında Ereğli’de 100’den fazla koyunu olan üreticilere karavan dağıtımı yapıldı...
  10. sadodo

Selamlar Soruyu soran Türkiye Kamp ve Karavan derneği genel Bşk.Adana milletvekili Soruyu cevaplamayan ets tur un sahibi sn.Kültür ve Turizm Bakanı Ben de bir cevap beklemiyorum. Fakat mecliste işler böyle yürüyor olsa gerek.Ne güzel ki mecliste bir temsilcimiz var.Bütün sorunların birgün...
  11. sadodo

Karavan turizmi için‘Hazine arazisi’ önerisi EKONOMİ 30.03.2018 20:36 - Güncelleme: 30.03.2018 20:36 Konaklama Tesisleri ve turizm çeşitliliğinin artırılması yönünde konuların incelendiği 3. Turizm Şurası’nın sonuç raporu yayımlandı. BETÜL OĞUZ Raporda ‘üçüncü yaş grubu’ ve kamping turizmine...
  12. sadodo

MAHALLİ İDARELER ADAY ADAYLIĞI ANASAYFA . TBMM FAALİYETLERİ . TBMM FAALİYETLERİ Metanet Çulhaoğlu Kamp ve Karavan Turizmi Hakkında Soru Önergesi TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Aşağıdaki sorularımın Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet ERSOY tarafından yazılı olarak cevaplandırılması...
  13. sadodo

ÖTV inse karavan üssü olabiliriz 15 Ekim 2018 - Hürriyet Haber BUGÜN Alman otomotiv devi Mercedes’in otomobillerinden sorumlu Dünya Başkanı olan Britta Seeger ile Mayıs 2016’de Hadımköy’de keyifli bir röportaj yapmıştım. Seeger o dönem Mercedes Türkiye’nin ilk kadın CEO’suydu ve görevindeki...
  14. sadodo

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İbrahimceylanYeni Üye Merhabalar, Sigorta konusundaki sorunu sigorta murakabe (sigorta şirketlerini denetleyen ve yeni kanun oluşturulması esnasında görüş alınan en üst merci) kurulundaki üst düzey bir arkadaşıma anlattım. Sigortalar birliğine tavsiyede bulunabileceklerini söyledi. Ancak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR