Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1901 yılında kurulan Camping and Caravanning Club, her türlü kamp için dünyanın en eski ve en büyük kulübüdür. Amacımız, insanlara kampın getirebileceği basit zevklerin tadını çıkarmaları için yardım etmek ve 600.000'in üzerinde üyeye sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz!
İngiltere'nin önde...
Karavan ve Treyler
Allianz ile Karavan ve Treyler Sigortası aşağıdakileri sunar:
Kazara kaybedilmesi veya karavanınıza veya römorkunuza zarar gelmesini önleyin
Geçici konaklama*
Acil onarımlar *
Gıda bozulmaları*
Yasal yükümlülük*
Karavan veya römorkun değiştirilmesi için geçici kapak *
24: 7...
Karavancılığın önündeki engelleri kaldıralım. Bu sorunları çözebilmek adına herkesin çok emek harcadığı ortada. Eski ,yarım kalmış gezenbilir forumlarında da hepsi ortada. İnternetten yaptığım arşiv araştırmalarında bunları gördüm.Bireysel çalışmalar, forumlar, ünlü karavan sahibi sanatçılar...
Nizamettin OĞUZ
Herkese açık
23 Eyl 2014
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASINDA MOTOKARAVAN VURGUNU
Bilindiği üzere yakın zamanlarda sigorta firmaları diledikleri primi belirleme konusunda serbest bırakıldılar. Ne yazık ki bu serbestinin en büyük mağdurları biz motokaravan sahipleri olduk. Evvelce 200...
Günaydın.
Karavan hız sınırlarını müracaat edilen kuruma isterlerse düşürülerek acelemiz yok, veya acelemizin olmadığı eklenebilir.
Bence hızdan fedakarlık ederek farkındalık yaratılabilir.
Kaplumbağa lar kaza yapamaz herhalde.
Aklıma gelenleri fikir havuzumuza atıyorum.
Selamlar,saygılar.
Koyun yetiştiricilerine konforlu karavan
25 Temmuz Çarşamba, 2018
KOP destekli “Çobanım Mutluyum projesi ile Ereğli’de koyun yetiştiricilerine karavan dağıtıldı.
“Çobanım Mutluyum” sloganıyla yürütülen proje kapsamında Ereğli’de 100’den fazla koyunu olan üreticilere karavan dağıtımı yapıldı...
Selamlar
Soruyu soran Türkiye Kamp ve Karavan derneği genel Bşk.Adana milletvekili
Soruyu cevaplamayan ets tur un sahibi sn.Kültür ve Turizm Bakanı
Ben de bir cevap beklemiyorum.
Fakat mecliste işler böyle yürüyor olsa gerek.Ne güzel ki mecliste bir temsilcimiz var.Bütün sorunların birgün...
Karavan turizmi için‘Hazine arazisi’ önerisi
EKONOMİ
30.03.2018 20:36 - Güncelleme: 30.03.2018 20:36
Konaklama Tesisleri ve turizm çeşitliliğinin artırılması yönünde konuların incelendiği 3. Turizm Şurası’nın sonuç raporu yayımlandı.
BETÜL OĞUZ
Raporda ‘üçüncü yaş grubu’ ve kamping turizmine...
MAHALLİ İDARELER ADAY ADAYLIĞI
ANASAYFA . TBMM FAALİYETLERİ .
TBMM FAALİYETLERİ
Metanet Çulhaoğlu Kamp ve Karavan Turizmi Hakkında Soru Önergesi
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
Aşağıdaki sorularımın Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet ERSOY tarafından yazılı olarak cevaplandırılması...
ÖTV inse karavan üssü olabiliriz
15 Ekim 2018 - Hürriyet Haber
BUGÜN Alman otomotiv devi Mercedes’in otomobillerinden sorumlu Dünya Başkanı olan Britta Seeger ile Mayıs 2016’de Hadımköy’de keyifli bir röportaj yapmıştım.
Seeger o dönem Mercedes Türkiye’nin ilk kadın CEO’suydu ve görevindeki...
İbrahimceylanYeni Üye
Merhabalar,
Sigorta konusundaki sorunu sigorta murakabe (sigorta şirketlerini denetleyen ve yeni kanun oluşturulması esnasında görüş alınan en üst merci) kurulundaki üst düzey bir arkadaşıma anlattım. Sigortalar birliğine tavsiyede bulunabileceklerini söyledi. Ancak...