sahangurkan kullanıcısının son içeriği

1. sahangurkan

Merhaba Bostancı sanyi yanında arka koltuğu çekyat yapan bir ustadan bahsetmişsiniz. Dükkan ve...

Merhaba Bostancı sanyi yanında arka koltuğu çekyat yapan bir ustadan bahsetmişsiniz. Dükkan ve usta adını varsa iletişim bilgilerini alabilir miyim lütfen. Teşekkürler. İyi günler..
  2. sahangurkan

Kron tourer 24 almayı düşünüyorum

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Evet kadro tipleri ve kalınlıkları ile ilgili bilgi veren bir site buldum.. farkını anladım.. http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=279
  3. sahangurkan

Ynt: Kron tourer 24 almayı düşünüyorum Merhaba, Sonunda konu ilgi çekti.. :) Enteresan bir konuya değinmişsin.. 7005 ne ifade ediyor? Mesela salcano city sport çizgi olarak benim için daha çekici fakat Kron'un full fiyatı (çamurluk + bagaj) daha ucuz görünüyor. Mesela Salcano kadrosu 6061...
  4. sahangurkan

Kron tourer 24 ve komponentleri hakkında fikri olan, kullanmış ya da incelemiş olan arkadaşlar varsa yardım lütfen.. Efor bisikletin sitesinde ve kronbikes.com da farklı bilgiler var.. 7005 Double Butted Aluminyum gövde KRON Kilitlenebilir Ön Süspansiyon SHIMANO Altus , 24 Arka Vites SHIMANO...
  5. sahangurkan

Ankara Eymir Gölü

Ynt: Ankara Eymir Gölü Selam bir hafta Ankara'da olacağım. Rehberlik de edecek arkadaşlarla gezmek isterim. Özellikle Eymir ve ÖDTÜ yü gezmeyi çok istiyorum..ne zaman derseniz buluşma yerine gelirim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR