şahinSS kullanıcısının son içeriği

1. şahinSS

Soğukta Açılmayan Bagaj Kapısı

henüz bir çözüm bulmuş değilim. ama bulursam yazarım
  2. şahinSS

Freelander Şanzuman Yardım

yardımınız için teşekkürler. aracınız D konumundamı boşa atıyordu yokssa Triptonikte mi boşa atıyordu.
  3. şahinSS

Yardım için sağolun. benim bu işi tam olarak çözmem için başka freelander kullanıcıların yardımına ihtiyacım var gibi görünüyor. aracı alalı yaklaşık 5 yıl oldu aldığımdan beri bu şekilde. bu bir arızamıdır yoksa aracın bir özelliğimi diğer freelander kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirse...
  4. şahinSS

teşekkürler cevap için ama öyle bir durum değil, kapıda yada contalarda bir donma söz konusu değil hava sıcaklığı 6-7 derecenin altına düştüğündede yapıyor. freelander bagaj kapı mandalına bastığınızda önce arka cam 4-5 santim aşağı iner ve kapı açılır. soğuk havalarda bu cam inmediği için...
  5. şahinSS

ssorun aynen devam ediyor. bir usta şanzuman yağı değişecek ondan yapar dedi ama tatmin olmadım. mesajı 131000 kişi okumuş ama tek bir cevap yazan olmamış nadir karşılaşılan sorunlardan galiba benim sorunum. Neyse Sağlık olsun biniyoruz bu şekilde sıkıntı yok şimdilik.
  6. şahinSS

Merhabalar. 2003 freelander soğuk havalarda bagaj kapağı neden açılmaz. öyle don havalardan bahsetmiyorum. kapıda yada camda donma söz konusu değilken bile Kasım ayı havaları yani gece soğuk gündüz sıcak günlerde. acaba bagaj kapı ve camının donmasına karşı bir koruma sistemimi var(termostat...
  7. şahinSS

merhabalar. 2003 Td4 freelanderim var 270000 km de sizlerden iki konuda yardım ve bilgi istiyorum; 1- Otomatik şanzuman yağının daha önce değişip değişmediğini bilmiyorum. farz edelimki şanzumanın yağı daha önce hiç değişmemiş olsun, şimdi ben yağ değişimi yapsam şanzumanda bir sorun oluşurmu...
  8. şahinSS

Motordan Gelen Tak Tak Tak Sesi

yakıt alınca ses gelmeye başlamış. yakıtı değiştirince ses azalmış muhtemelen enjektörlerden olabilir. enjektörler kaçırıyorsa ve kötü yakıt alırsanız bu tür ses gelebiliyor. geçen yıl enjektörlerin tamirini yaptırdım 1650 tl masrafı oldu.
  9. şahinSS

Bu Arabanin Arizasi Nedİr Yaa

bu arkadaşa boş yere vites mekaniğini değiştirtmişler. böyle ustaların yatacak yeri yok. geçen yılda motor arıza lambam yanmıştı böyle ustalar yüzünden gereksiz yere 3500 TL masraf yaptım.
  10. şahinSS

Ayrıca bu vites konum şalteri ( veya Vites posizyon şalteri) şanzumanın üzerinde bulunuyor akünün üzerinden bakarsanız hemen alt tarafında görebilirsiniz
  11. şahinSS

konu biraz eski ama bu sorunla karşılaşabilecekler için faydalı olsun. 2003 mod. td4 freelanderim var uzun süredir aracı D ye aldığımda f4 arıza ışığı ve beraberinde yokuş iniş lambası turuncu şekilde yanmaktaydı. Ayrıca Triptoniğe alıp manuel vites değiştmeye Başladığımda araç boşa atıyordu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.