Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
merhaba arkadaşlar.Ben yakın zamanda bu konu ile ilgili bir uygulama yaptım.Şöyleki :aracım 96 model 5.2 motoru olan yaşına göre temiz bir araç.Evvela çeşitli markaların gazlarını denedim.Shel ve PO gazı gerçekten...
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
Merhaba
Ben yakın zamanda LPG taktırdım bu bağlamda LPG tüketim hakkında denetim tecrübemi pyalaşmak istiyorum.Benim araç normal akışı olan tarfikte .43/1Km. ve uzun yolda 140Km/h hızla denedim( 0.36-0.38)/1Km. arası...
1996 model grand chrokee uzamkatn kumandasi verici tarafı(anahtar) çalışmamaktadır yeni oldu pilleri falan iyi devrede de yanan eden bir şey gözükmemektedir yani veya tamir için bir fikri olan var mi? teşekkürler. :)
Ynt: 96 model grand cherokee de D(OFF) düğmesi ne işe yerar nasıl kullanılır?
öncelikle teşekkür edrim yanıtınız için.Anlamadığı kısım ise yokuş inerken denedim ancak araçta yine firenleme ihtiyacı söz konusu oldu sanki bu düğmeye basıldığında belli bir hızla yavaş inmesi gerektiği kanısı...