salidogan kullanıcısının son içeriği

1. salidogan

Portbagaj Arıyorum

Hocam sağol ama ara atkıya ihtiyacım yok yalnızca portbagaj istiyorum 350 LT lerden bebek arabasını falan koymak için LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. salidogan

Portbagaj Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, Aracım için portbagaj arıyorum. Satmayı düşünen varsa aramızda buradan benimlr paylaşırsa çok memnun olurum. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. salidogan

Pathfinder Lastik Seçimi

Önceki 2 arazi aracımda da M/T lastik kullandım. Herhangi bir sıkıntı yok. 31/10.5 R15 M/T alacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. salidogan

Offroad Araçları Için Jant Spacerlar

6x139,7 Nissan pathfinder 3.3 için var mı elinizde? 30mm veya 35 mm için fiyat verebilirseniz memnun olurum.
  5. salidogan

Gezenbilir Logo

Tüm formatlarda yayınlayan ve hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu hafta içi kendi aracım için baskıya gireceğim inşallah.
  6. salidogan

Pathfinder Lastik Seçimi

Tekrar merhaba arkadaşlar. Malumunuz aracı dün aldım. Üzerinde 16" yerine 15 jant var ve 245/75-15R lastik var. 31/10.5 15R lastik düşünüyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir ölçü var mı? Araç 1 ay sonra 35mm yükselecek.
  7. salidogan

'98 Pathfinder Almayı Planlıyorum Yardımınıza Ihtiyacım Var.

Malesef link çalışmıyor. Çok önemli değil açıkçası. Şimdi sırayla yapılacak işlere başlayacağım. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. salidogan

Aracı dün aldım arkadaşlar, maşallah canavar gibi. Ön takımı toparlamam gerekiyor bunun dışında ufak tefek 19 yaşında ki araçta olabilecek doğal sorunlar var aciliyeti olmayan. Şimdi asıl soruma geliyorum. Bu '98 modeller 150 hp değilmiydi? Benim şansıma sanırım benim araç 3.3 V6 123 KW yazıyor...
  9. salidogan

Bir aksilik olmazsa bugün gidiyorum aracı almaya. Araç İstanbulda büyük ihtimalle bostancı erol ustaya götüreceğim. Şaşmazdaki ustanın iletişim bilgilerini verirseniz bakım vs için onunla irtibat kurabilirim.
  10. salidogan

Herkese merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır Off-Road ve jip grubundan araca geçiş yapma hevesindeydim. 5-6 yıl önce Chevrolet Tahoe 5.7 kullanmıştım ama onunda tadı damağımda kalmıştı hanımı ikna ettim sonunda. :) Nissan Pathfinder 3.3 V6 nasıldır. 136.000 mil'de bir araç buldum fiyat fena değil...
  11. salidogan

'94 Frontera Su Sızdırma Yardım

Merhaba arkadaşlar, 1994 model opel frontera sport aracım var. Fakat aracın arka tavandan(açılır kısımdan) ve arka kelebek camlarından yağmurda su alıyor. Yoğun yağmurlar geçti çok şükür ama sorunu acilen çözmek zorundayım. Arabayı yıkayamıyorum bile :) Konuyla ilgili daha önceden benzer durum...
  12. salidogan

1993 Opel Frontera 2.0 Sport

Ynt: 1993 Opel Frontera 2.0 Sport Merhaba hocam, Bende '94 Opel Frontera 2.0 Sport var. Üzerinde 30-11.5-15 lastik var AT modelinden. Şehir içinde herhangi bir problem teşkil etmiyor. Yalnız 90 km/s hızı geçtiğinde güven vermiyor doğal olarak. Arazide ve çamurda fena sayılmaz yükseklik vs...
  13. salidogan

4x4 Hakkında Destek Lazım

Ynt: 4x4 Hakkında Destek Lazım 4.7 hic aklimdan gecmiyor acikcasi. Vergi konusu cok problem sirket uzerine olacagi icin ama yakit konusu cok ciddi bir etken. 2.7crd 163hp. Uzerine yapilacak costum yazilim ile ortalama 200 hp gibi bir guc uretebilir. Aklima yatti acikcasi. Cok tesekkur ederim...
  14. salidogan

Ynt: 4x4 Hakkında Destek Lazım Evet forum sitelerinden istenen tavsiyeler ve uyum durumunu biliyorum ne yazik ki. sizde haklisiniz. Dogru duzgun keyif alinacak bir 4x4 icin nasil bir butce olmasi lazim. Citayi ne kadar yukseltmem gerekli? Misal; 2000-2004 arasi 2.7crd jeep grandcheroke...
  15. salidogan

Ynt: 4x4 Hakkında Destek Lazım Fiyat araligini acmak istemiyorum acikcasi. Simdiye kadar hep guclu motor binek araclar kullandim. Orn; 2.4 honda accord gibi. Bu yuzden araligi biraz dusuk tutuyorum. Keyif alamazsam hemen gozden cikarabileyim. Bu yuzden butceyi hemen hemen 2ye boldum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri