salih67 kullanıcısının son içeriği

1. S

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

Ülkemizde ormanların sahibi devlet. Koruması kollanması, değerlendirmesi gibi işler içinde yetki OGM'de. Ormanda kamp yapmak yasal değil. Yukarıda yazdıklarım genel kurallar. Nasıl yapacağız derseniz. Ormanın yoğun olduğu bir yerdeyseniz, orada hiç olmazsa orman şefliği vardır. Onlara nerelerde...
  2. S

Tekerlekten Elektrik Uretimi

...
  3. S

Bisiklet Ve Aksesuar Tavsiyesine Ihtiyacım Var

Şehir/Tur bisiklet üreticilerinden; Avrupalı üreticiler kilitlenebilir maşa kullanıyor. Amerikalı üreticiler pek kullanmıyor. Faydası bozuk yollarda az da olsa konfor sağlıyor. Zararı, kaliteli değilse gereksiz ağırlık olması. Kilitlenebilir maşa var diye çukurlara korkusuzca gireceksin diye...
  4. S

- Turda yükün büyük kısmının arkada olması bilhassa yokuş çıkarken zorlanmanıza sebep olabilir. - Kilitlenebilir maşa çok kaliteli değilse faydadan çok zarar verir. - Son dönemde piyasaya çıkan bisikletlerin çoğu disk fren. - Ayna uzun turlarda çok da aranılan bir ekipman değil. Son olarak...
  5. S

Senin geçtiğin yoldan ben geçtim. Benim bütçem biraz daha yüksekti. Aşağıda yazdıklarım şahsi önerilerdir, uyup uymamak sana kalmıştır. İki şekilde kullanmak istediğini belirtmişsin. İstediğin özelliklere sahip bisikletler oldukça pahalı. Aklıma bir çırpıda gelen iki model söyleyeyim: Trek 920...
  6. S

Izmir'den Hopa'ya Karadeniz Gezisi

Resimler gayet güzel. Kısmet olursa bu yaz bende ailemle Doğu Karadeniz turu düşünüyorum. Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Nuh’un gemisi gibi karavan! Antalya Aksu ilçesi Hacıaliler Mahallesi'nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, S.Y.'nin kullandığı bir karavanı durdurarak arama yaptı. Aramada karavandaki kutu ve kafes içinde iki örümcek maymunu ile 2.5 metre uzunluğunda piton ele geçirildi. Yetkililer, el...
  8. S

Otokaravan Isuzu Midibus

e- Motorlu Karavanı kullanabilmek için yüklü ağırlığı 3500 kg’a kadar(dingil sayısından bağımsız) için B sınıfı ehliyet yeterli olup 3500 kg’dan ağır olanlar için C sınıfı ehliyet almanız gerekir.
  9. S

Otada Ötv Değişiklik Tasarısı

Otoda ÖTV değişiyor Konu karavanları ne ölçüde ilgilendirir bilinmez ama Otomotiv sektöründe ÖTV miktarlarında değişiklik talebi var. Tahminime göre BMW 5.20i (1600 motor olması sebebiyle) tarzı lüks araçların motor hacimlerinin düşük olması sebebiyle az vergilerinin olması sebebiyle böyle bir...
  10. S

Şevval Sam Minibüste Yaşıyor(muş)

Şevval Sam minibüste yaşıyor Haber şaka gibi. Yine de paylaşayım dedim... Not: Rahmetli de sollardı :)
  11. S

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba. Emekliliğime yaklaşık iki yıl var, son günlerde karavan dünyası ilgimi çekmeye başladı. Emekliliğe kadar bir motokaravan ayarlamaya çalışacağım. Çocuklar büyüdü, ikiside üniversiteli oldu. En büyük problem hanım olacak gibi duruyor. Karavanda yaşamaktan pek memnun kalacağını...
  12. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar. Adım Salih, Mersinliyim ve Mersinde yaşıyorum. Yaş 49, emekliliğe 2 sene kaldı. Karavan son zamanlarda çok ilgimi çekmeye başladı. Emeklilik sonrasında motokaravan sahibi olmaya niyetliyim. Önümüzdeki süreçte forum üyelerinin değerli görüşlerinden faydalanmak isterim...
  13. S

Nano Membrane Toilet - Nano Zarlı Tuvalet

Gates Vakfının çalışmalarının karavan tuvaletlerine faydası olacağı düşüncesindeyim... Susuz Tuvaletler Atıkları Temiz Suya ve Enerjiye Dönüştürüyor - DigitalTalks Nano Membrane Toilet: Generates energy from human waste “Nano Membrane Toilet” ismi verilen ve İngiltere’de Cranfield...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri