samil13 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rölantide Devir Sorunu ve Yakıt Sorunsalı

Ynt: Rölantide Devir Sorunu ve Yakıt Sorunsalı SORUNUM HALLOLDU ARKADAŞLAR HERKESE TEŞEKKÜRLER
  2. S

Ynt: Rölantide Devir Sorunu ve Yakıt Sorunsalı ARKADAŞLAER SİSTEMİMİN SIRALI OLMADIĞI YÖNÜNDEKİ YORUMLAR YANLIŞ.BENİM ARACIM KARBÜRATÖRLÜ DEĞİL.BUGÜN LPG FİLTRESİ DEĞİŞTİ VE GAZ AYARI YAPILDI.SİSTEM SIRALIYMIŞ.
  3. S

Ynt: Rölantide Devir Sorunu ve Yakıt Sorunsalı sorunum düzelmiş gibiydi ama yine başladı. P ve N pozisyonundayken devir 2000 ve 1500 arasında dalgalanıyor.bazen 1200 de sabit kalıyo ama bazen dalgalanıyor.ne yapmam lazım anlamadım olmadı hava akışmetreyi göstericem
  4. S

anladım peki ne yapmamı önerirsiniz?yani ustaya aracın neresini kontrol ettirmem gerekiyor?şu anda devirde pek problem yok gibi ama çiğ yakıt kokusu azalmakla beraber hala geliyor.
  5. S

teşekkür ederim yardımınız için güzel ve açıklayıcı bir resim olmuş.ancak şöyle bir durum var.sizin anlattığınız konudaki gibi benim aracımda bir silkeleme yok.sadece motor soğukken rölanti 1500 deviri görüyor.şimdi son ayarlamalardan sonra rölanti biraz düştü.ancak egzozdan çiğ yakıt kokusu...
  6. S

Kış Lastiği Hakkında

BEN YOKOHAMA GO71 GEOLANDAR MODELİNİ KULLANIYORUM EBAT OLARAK 225/70/15. ŞİMDİLİK MEMNUNUM.CAM GİBİ BUZDA TABİ Kİ KAYIYO AMA KAR VE BUZLU ZEMİNDE TUTUŞ İYİ.ARACIMDA ABS OLMAMASINA RAĞMEN SORUN YAŞAMADIM PEK.SİZ DAHA GÜVENLİ KULLANIRSINIZ.SANIRIM BU EBATLARDA TANESİ 260 TL CİVARI OLMASI LAZIM
  7. S

İLHAN BEY BUGÜN ARACIMI SUZUKİ USTASINA GÖTÜRDÜM.AMA MALESEF O PROBLEMİ USTANIN YANINDA YAPMAMIŞTI.USTA MOTORU DİNLEDİ VE GAYET GÜZEL ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİ.TAM YANINDAN AYRILACAĞIM ZAMAN DEVİRİ YÜKSELTTİ ARAÇ VE USTA BUNU GÖRÜNCE Bİ YERDEN AYAR YAPIP ARACIN RÖLANTİSİNİ DÜŞÜRDÜ.VE ARAÇ PARK...
  8. S

İLHAN BEY YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.SİSTEMİ SIRALIYA ÇEVİRMEK OLDUKÇA MALİYETLİ OLUR ŞU ANDA.AMA Bİ ANDA LPG YE YOĞUNLAŞTIK.ARAÇ BENZİNE ALDIĞIMDA DA AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR.BU LPGDEN KAYNAKLANMADIĞINI GÖSTERMEZ Mİ
  9. S

DAHA ÖNCE USTA BANA ARACIN LPG YE ERKEN GEÇTİĞİNİ HATTA İLK ÇALIŞIRKEN LPG DE ÇALIŞMAK İÇİN ÇABA SARFETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.BELKİ DE BUNDAN DOLAYI
  10. S

DIŞARIDA -20 YE RAĞMEN ÇIKIP ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNİZİ DENEDİM İLHAN BEY.İL ÖNCE ŞUNU BELİRTEYİM Kİ SOKETİ ÇIKARDIĞIMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI DEVİR 1600 LERDE ÇALIŞTI ARAÇ.ÇİĞ YAKIT KOKUSU VARDI ÇALIŞIRKEN BİR DE DUMAN OLUYOR ANCAK SONRASINDA MOTOR ISININCA AZALIYOR DUMAN.SORUN NE OLABİLİR? BU...
  11. S

AYNEN KATILIYORUM 800-900 OLMALI
  12. S

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN.ANCAK LPG AYARI 1 AY ÖNCE YAPILMIŞTI.AMA HERHANGİ BİR FİLTRE DEĞİŞİMİ YAPILMADI.LPG BEN SIRALI DİYE BİLİYORUM AMA YARI ENJEKSİYONLU TİP Mİ ONU SORMAM LAZIM.BOĞAZ KELEBEĞİ GEÇEN HAFTA TEMİZLENDİ.AKIŞMETRE İÇİN BİŞEY DİYEMİYCEM ONU...
  13. S

ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.BEN ERZURUMDA YAŞIYORUM.İSMİM ŞAMİL.KASIM AYINDA ALDIĞIM 1998 MODEL SUZUKİ VİTARA 5K 1.6 16V AT ARACIMLA ALAKALI BİRKAÇ SORUM OLACAK YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ARACIM ALDIĞIMDA 172000 KM DEYDİ ŞU ANDA 180000 KM DE.ARACIMI ALDIKTAN...
  14. S

SUZUKİ VİTARA KAR LASTİĞİ ÖNERİSİ ACİLLLLLLL

Ynt: SUZUKİ VİTARA KAR LASTİĞİ ÖNERİSİ ACİLLLLLLL ilginize teşekkürler ben YOKOHAMA GEOLANDAR GO71 desenini aldım. 225/70/15 bakalım nasıl olcak
  15. S

SUZUKİ VİTARA KAR LASTİĞİ ÖNERİSİ ACİLLLLLLL

merhaba arkadaşlar suzuki vitara 1998 model 1.6 16V aracımda şu anda michelin MS LTX 225/70/15 ebat lastik mevcut. good year bayisine gösterdim dişleri iyi idare edersin dedi.ancak dün rot balans ayarı yaptırırken usta lastik dişleri aralarında çatlaklar olduğunu söyledi. bu önemli bir sorun mu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri