samurai_predator kullanıcısının son içeriği

1. samurai_predator

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara 1. araç çok kurcalanmış gibi orjinal görüntüsünden eser kalmamış her yeri uydur kaydır işin özü çirkin olmuş işe yaramaz bir araba :) 2. araç alınır hard toplu oluşu bir +katar kaportası güzel görünüyor motor şanzumanda güzelse tadından yenmez :) almaya karar verirseniz...
  2. samurai_predator

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara çok degilde yinede kalorifersiz üşütür kışın
  3. samurai_predator

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara suzuki samuraiyi tek geçerim arazideki başarısı tartışılmaz vergisi desen yok :) yakıt desen kokluyor arıza desen bozulucak parçası yok :) ( 1 motor 4 teker ) birde niva vardır samuraiye emsal onuda düşünebilirsiniz biraz daha işlevseldir hidrolik direksiyon vs kapalı...
  4. samurai_predator

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  5. samurai_predator

samurai direksiyon amortisörü

Ynt: samurai direksiyon amortisörü içim rahatladı abi ya çok teşekkürler bilgilendirmen için . sert amortisör bulmaktan kolay ne varki sanayi doluu :) bayramdan sonraki ilk işim olucak
  6. samurai_predator

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? Bende varım :) ama site açılmıyor linkdemi hata var ?
  7. samurai_predator

Ynt: samurai direksiyon amortisörü çok teşekkürler acaba direksiyon amortisörünü normal amortisörden ayıran fark nedir bilginiz varmı
  8. samurai_predator

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? [/quoteallah bozmasın maaşallah süper. teşekkürler :)
  9. samurai_predator

suzuki samuraimi yükselttigim için direksiyonun kendini bir canlı sayaraktan saga sola sallanmasından :D ve rahmetli azer bülbül gibi titremesinden dolayı amortisoru takmak istiyorum ama ne kadar parçacı varsa dolaştım direksiyon amortisörü diye bişey olmadıgınını söylüyorlar acaba boyu uyacak...
  10. samurai_predator

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? canavarımın bozulmasından ;D
  11. samurai_predator

Bir Jeep'le Karşılaşınca Park Önceliği Kimindir? :)

Ynt: Bir Jeep'le Karşılaşınca Park Önceliği Kimindir? :) eski model ise benim yeni ise ( çizilmesin diye ) karşı tarafındır :)
  12. samurai_predator

JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım

Ynt: JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım araçlar aynı olmayabilir ama benim suzuki samuraimdede aynı sorun var motor sıcakken marş gayet hızlı çevirmesine ragmen çalışmıyor gaz ayarını biraz kurcalıyayım bakayım :) bilginiz için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR