Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yolları toprak yol. altı hafif sürtmek belki büyük bir problem değil ancak yağmurlu günler o toprak oluyor sana bildiğin çamur. asıl problem yağış olmasında yani. çamur yolda değil araba ile geçmek, yürümek bile büyük sıkıntı.. kendini garantiye almak için hava durumunu iyi kontrol et. yağış ve...
genelde tek ya da kimi zaman iki kişi kalmak için 3+1 kişilik çadır özellikle kış aylarında kamp yapacağınızı düşünürsek çadırın iç sıcaklığını 2 kişilik bir çadıra göre daha az muhafaza edecektir. göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. uyku tulumuma güveniyorum derseniz, orası başka tabii.
öncelikle And markasını kesinlikle tercih etmemenizi öneririm. and ürünlerinin kalitesi oldukça düşük. zamanınız var ve beklerim derseniz aliexpress'ten çok daha ucuza aynı ürünü ya da benzerini temin edebilirsiniz.
ayrıca çadır tercihinizi ürünün özelliğinde yazan kişi sayısı eksi 1 olarak...
iki konum da Karabük içerisinde. Yenice ormanlarında daha önce kamp deneyimim oldu (geçen sene nisan ayında) ve çok beğendim. şeker kanyonu denilen yerde, akarsu kenarında çok keyifli zaman geçirdik. şeker kanyonu tabelasından içeri girince 1-2 km sonra bir restoran göreceksiniz. işletmeyi...
terminalden sonra malesef toplu taşıma vs yok. biz de zamanında bu şehir efsanesi minibüsleri duyup gitmiştik. fakat ufak bir şokla karşılaştık. taksicilerle uzun soluklu pazarlığın ardından (2 sene önce) 120 TL ye anca anlaşabildik. taksimetre açılınca 193 TL yazıyor. Biz inanmayınca taksici...
husky kendini kanıtlamış bir marka. loap'a da bir göz atmanızı önerebilirim. 300-400 tl altında uzun ömürlü bir çadır bulmanızın hiç bir imkanı yok malesef :)
mat pek konforlu bir şey olmadığının altını çizmek isterim. normal mat üzerine şişme mat kullanırsanız daha rahat edersiniz.
uyku...
şişme yatağı kesinlikle önermiyorum. öncelikle bütün soğuğu olduğu gibi vücuduna yansıtıyor. bunun yanında serin havalarda inme ihtimali yüksek. patlama/delinme ihtimalinden hiç bahsetmiyorum. bu gibi durumlarda yere yatıp altınıza pike sermişsiniz gibi bir durum söz konusu oluyor ki uykunuz...
ben monti (-11) modelini kullanıyorum husky'nin. magnum da onun bi model üstü. gözün kapalı al derim. verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor. ucuzundan bir şişme mat (70-80 tl'ye bulabilirsin) ve patlama/delinme ihtimaline karşı normal bi mat ile en alta destek çıkarsan yatak konforuna yakın...
husky ve bizam çadırlarını aynı fabrika üretmekte. zaten model olarak birebir aynılar. aradaki fiyat farkı önemli bir miktarsa makalu'yu tercih edebilirsin. yok önemsiz dersen husky kendini kanıtlamış bir marka. husky'nin çadır konseptlerini 1-2 sezon sonrasında makalu aynı fabrikaya yaptırarak...
Yıllardır takip ettiğim bu foruma ilk defa birşey yazmak için giriyorum. Sizlerden kamp atmak için önerebileceğiniz yerler talep ediyorum.
Öncelikle belirteyim onlarca kez müzik festivaline katıldım çadırımla. Tatil amaçlı olarak da hep deniz kenarı yerleri tercih ettim. Daha önce Akyaka, Kabak...