Sasoy06 kullanıcısının son içeriği

1. Sasoy06

Avrupa Çekme Karavan Alıyorum Yardımlarınıza Ihtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar genç biri olarak uzun süre motorsikletle geziler yaptım 1 sene önce motorsikletimi sattım 1 senedir motokaravan ve çekme karavan arasında gittim geldim bütcemden dolayı ya bir süre daha beklemem gerekecekti beklemektense çekme karavan almaya karar verdim tercihimi eski odel...
  2. Sasoy06

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

ilk başta bende öyle düşünmüştüm hala araştırmalarım devam ediyor ama çekme karavan yerli üretimler beş para etmez avrupa karavanlar ya çok pahalı kaliteli ama eski modellerde çok masraf yapmak yada tamirden anlamak gerek ve 750 kg altı çok küçük oldugundan dolayı moto karavana karar kıldım...
  3. Sasoy06

verdiginiz cevaplardan dolayı teşekkür ederim sigorta fiyatları artık normale döndü
  4. Sasoy06

2017 yılında karavan sigortasını kaça yaptırdınız
  5. Sasoy06

en azından 5 bin 6 bin tl gibi uçuk bir rakam isteyemeyecekler karavancılar genelde senede 6 ay kullanıyor geri zamanlarda yatıyor o bile fazla ama en azından tavan fiyatından her sene hasarsızlık indirimi gelir
  6. Sasoy06

not : milliyetten alıntıdır inşallah karavan sigortalarıda düşer artık Son dakika: Uygulama yarın başlıyor! Trafik sigortasında yeni dönem Trafik sigortasına tavan iyi sürücü bonusu ile geldi. Sigorta priminde ortalama yüzde 20 indirim meydana getiren yeni düzenleme ile İstanbul’da iyi...
  7. Sasoy06

iyi günler abilerim ablalarım kardeşlerim uzun süredir sitenizi takip ediyorum çok güzel bi site olmuş emegi gecen herkezten teşekkür ederim sayenizde çok güüzel bilgiler edindik uzun süredir araştırma yapıyorum ben bir motorsikletli gezginim uzun yıllardır cadır kuruyordum ama artık karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri