Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. benim konya üretimi , 3.5 metre filton marka bir karavanım var. bunu şaseden ayırıp bir kamyonet şasesine konte ettirip yoluma motokaravan olarak devam etmek istiyorum. transporter düşünüyordum ama onların yük bölümü 3 m. benim karavan 3.5 metre. o araca monte...
ben de tuvaleti ve aygaz tüpü karavanın önündeki oka kuracağım bir kabine yerleştirmek istiyorum. o kabini en hafif malzeme olarak neyden yaptırabilirim?
merhaba. benim istediğim tasarımla konyada yaptırdığım bir karavanım var. atölye ve depo olarak kullanıyorduk, otel fiyatları anasının nikahı olunca içini yaptıralım gezeriz dedik. merak ettiiğim konu şu. ben tuvaleti ve aygaz tüpü karavanın önündeki oka kuracağım bir kabine yerleştirmek...
merhaba. benim adım savaş. 1978 doğumluyum , doğa yürüyüşçüsü ve lisanslı atıcıyım. zamanla bir adet çekme karavan aldık hobi amaçlı zamanımızı geçiriyoruz.
çekme karavanımda 170 watt lexron monokristal güneş paneli, lexron 3000 kw inverter ve iki adet 70 amper agm inci akü var. 4 yıl önce kurduk gayet memnunum. geçen 1 saat matkapla çalıştım aküler boşalmadı.
sonuçta 40 yıllık bir araç. çok da öyle zorlamanın alemi yok. hobi amaçlı buggy gibi takılınabilir.
illa karavan yapmak şart değil. ama yapılırsa da alkovenin kasasını olabildiğince küçük tutmak lazım. günübirlik pikniklere falan gidilebilir. benim kafadaki projenin benzerini yapmış biri...