savaskarauz kullanıcısının son içeriği

1. savaskarauz

Transporter

merhaba arkadaşlar. benim konya üretimi , 3.5 metre filton marka bir karavanım var. bunu şaseden ayırıp bir kamyonet şasesine konte ettirip yoluma motokaravan olarak devam etmek istiyorum. transporter düşünüyordum ama onların yük bölümü 3 m. benim karavan 3.5 metre. o araca monte...
  2. savaskarauz

4x4 Önerisi

duster 4x4 kullanıyorum memnunum .. arkadaşımda suzuki vitara var. onun arazi kabiliyeti daha iyi.
  3. savaskarauz

Bursa Kamp Grubu Önerisi

zirve dağcılık, koza gibi dernekler yürüyüşler düzenliyorlar az bir rakam verip katılabilirsiniz. ama kamp konusunu sormanız lazım.
  4. savaskarauz

Hareket halindeyken 2wd'den 4wd moda geçiş

ben durup geçiyorum.
  5. savaskarauz

Kendi Karavanını Kendin Yap(ıyorum)

duvarların birleşim yerlerinde nasıl bir malzeme kullandınız?
  6. savaskarauz

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

hocam iyi gidiyorsunuz , içini de görmek isteriz.
  7. savaskarauz

Çekme Karavan Proje

tuvaleti ve aygaz tüpü karavanın önündeki oka kuracağım bir kabine yerleştirmek istiyorum. o kabini en hafif malzeme olarak neyden yaptırabilirim.
  8. savaskarauz

Çekme Karavan Yapımı Için Yardım

ben de tuvaleti ve aygaz tüpü karavanın önündeki oka kuracağım bir kabine yerleştirmek istiyorum. o kabini en hafif malzeme olarak neyden yaptırabilirim?
  9. savaskarauz

Karavanımı Kendim Yap(tım)

merhaba. benim istediğim tasarımla konyada yaptırdığım bir karavanım var. atölye ve depo olarak kullanıyorduk, otel fiyatları anasının nikahı olunca içini yaptıralım gezeriz dedik. merak ettiiğim konu şu. ben tuvaleti ve aygaz tüpü karavanın önündeki oka kuracağım bir kabine yerleştirmek...
  10. savaskarauz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba. benim adım savaş. 1978 doğumluyum , doğa yürüyüşçüsü ve lisanslı atıcıyım. zamanla bir adet çekme karavan aldık hobi amaçlı zamanımızı geçiriyoruz.
  11. savaskarauz

Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ?

çekme karavanımda 170 watt lexron monokristal güneş paneli, lexron 3000 kw inverter ve iki adet 70 amper agm inci akü var. 4 yıl önce kurduk gayet memnunum. geçen 1 saat matkapla çalıştım aküler boşalmadı.
  12. savaskarauz

3 Tekerlekli Bisiklet İmalatı- ilgilenenlere..

benim ikinci imalat. vitesli. ama yüksekte gitmek hiç keyifli değil. boyunu biraz uzağıp koltuğu 25 cm aşağı alıcam.
  13. savaskarauz

3 Tekerlekli Bisiklet İmalatı- ilgilenenlere..

benim ilk imalat. vitessizdi. hep aynı hızla gitmek çok sıkıcıydı ama itişraf edeyim gayet konforluydu.
  14. savaskarauz

Anadol Kamyonet Topluma Kazandırılabilir Mi?

sonuçta 40 yıllık bir araç. çok da öyle zorlamanın alemi yok. hobi amaçlı buggy gibi takılınabilir. illa karavan yapmak şart değil. ama yapılırsa da alkovenin kasasını olabildiğince küçük tutmak lazım. günübirlik pikniklere falan gidilebilir. benim kafadaki projenin benzerini yapmış biri...
  15. savaskarauz

Dacia Duster 20.000 bakım değişenleri

bunu denedim şu ana kadar söyleyebilen çıkmadı.içinden çıkana göre veriyoruz dediler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,751
Kaydolan Son Üyemiz
kratos45

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR