Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 4+1 konusuyla ilgili cok fazla bilgi kirliligi var. Benim arka koltuklar tse li vip arac koltugu yapan firmadan alirsam emniyet kemerli bunu nasil isletebilirim saglik bilgi nasil alabilirim cok kafam karisik tesekkur ederim
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
bende şunu sormak istiyorum 17m3 lük araç zira mobilya ve yaşam alanından dolayı yarı yarıya azalmakta içerdeki hava kütlesi hangisini kullanmak gerekiyor 4000 mi 2000 yeterli olurmu teşekkürler
Ynt: ötv muaf araçlar hakkında bilgi 2008 ocak kurtarıyormu; çifte vatandaşlık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-iveco-daily-full-full-motokaravan-72352538/detay
adam 2001 iveco ya bunu istemiş kilometre 2 tur dönmüş eski araç link paylaşıcam avrupada bu paraya 0 km...
Ynt: ötv muaf araçlar hakkında bilgi 2008 ocak kurtarıyormu
ben 2008 bulunduğumuz günü geçenler kurtarıyor diye biliyordum. ne kadar salakça bir durum yaaa dünyada bu iş teşfiklnirken hatta çok düşük faizlerle kredi verilirken bizde adamlar %130 vergi alıyo 2007 temiz araç yokkiii nereden...
slm karavan dostları öncelikle şunu belirteyim 17 mt3 lük 2,8 multijet bir araç buldum. ötv dışı kalmak için aracın trafiğe çıkış tarihimi baz alınıyor yoksa üretim tarihimi 2007 2. periyotta 2008 olarak çıkan araçlar var modeli yüksek tutmamın sebebi artık hayatımı bu aracın içerisinde...