Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu ana kadar bu mesajımı okuyan
Arkadaşlar bu ana kadar bu mesajımı okuyan 6301 kişiye teşekkürler. Ön hupları buldum yurt dışından bir arkadaşım getirtti. 25 dolara... defransiyel kilidinin de yenisi var 400 dolara.... teşekkürler... Sorun yok..
Merhaba arkadaşlar. 1985 model çift kabin hilüks aldım. Arka defransiyel kilidi, ve ön sağ hup arıyorum. Bulabileceğim yerler nereler. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Ynt: 2004-2006 Ford Ranger 4x4 - 2004-2006 L200 4x4 Sizce Hangisi?
Arkadaşım ben 2005 model ford ranger aldım. Tamamen Off road donanımı yaptım. Sadece vinç ve ön tampon yapmadım... Ben ranger dan memnunum rangerlarda difransiyel kilidi yok bildiğim kadarı ile L 200 lerin bazı modellerinde...
Ynt: Off Road İçin 2005 Model Ranger Hazırladık.....
Arkadaşım.. Stepne orjinal yerinde duruyor... Üstteki lastiği görsel olarak koyduk içinde jant yok.. İlginize teşekkürler.....
Konya Seydişehir'den yazıyorum... Seydişeh Off Road kulubü üyesiyim... 2005 Model Ford Ranger hazırladık... Çelik tampon ve vinç yapmadık... Öndeki nikalaj gurubunu bozmayalım diye.... Belki ilerde programa alabiliriz..
0.532.781 7575 Göksel
http://www.youtube.com/watch?v=nUlKHu92A7o&context=C41c0775ADvjVQa1PpcFOZR2x2J4nexe8bLbYhYn_x3Io2B9meZWQ=
Arkadaşlar Seydişehir Off-Roa gurubunun organizesi ile Beyşehir Off-Road gurubu 11.Mart.2012 pazar
günü Seydişehir'deydi.. Çok güzel ve neşeli bir günün ardından yine güzel bir video...
http://www.youtube.com/watch?v=nUlKHu92A7o&context=C41c0775ADvjVQa1PpcFOZR2x2J4nexe8bLbYhYn_x3Io2B9meZWQ=
Arkadaşlar Seydişehir Off-Road gurubunun organizesi ile Beyşehir Off-Road gurubu 11.Mart.2012 pazar günü
Seydişehir'deydi.. Güzel bir gün oldu
Beyşehir - Seydişehir Off-Road gurubunun muhteşem görüntüleri 2. bölüm..
Video görüntüleri için tüm arama motorlarından selbeyli diye aratırsanız tüm videolara ulaşabilirsizin.
Yorumlarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.... Göksel MADEN - Seydişehir
Beyşehir Off- Road gurubu 14.Mart.2012 Pazar günü Seydişehir Off-Road gurubunun organizesi ile Seydişehir'deydi. Güzel bir gündü.
Video görüntüleri için. Youtube den - Google'dan ve Dialamation dan selbeyli diye aratırsanız videolara ulaşabilirsiniz.