selcuk198 kullanıcısının son içeriği

1. selcuk198

Ankara Kamp Odunu Alınabilecek Yer

Merhaba arkadaşlar, Kampta kullanmak üzere Ankara'da nereden odun alabiliriz?
  2. selcuk198

Kuru Buz Ile Yiyecek/içecekleri Daha Uzun Süre Soğuk Tutmak

Merhaba arkadaşlar, Decathlon'dan aşağıdaki soğutucuyu satın aldım, yanında bolca buz aküsü ile birlikte. Bu soğutucu buz aküsü olmadan 11 saat kadar serin tutuyormuş malzemeleri, akü ile birlikte 1 gün tutar heralde diye tahmin ediyorum. Ancak özellikle bir kaç gün sürecek kamplar için bu...
  3. selcuk198

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

Sayenizde "kamp duşu" diye bir ürünün varlığından haberdar oldum, teşekkür ederim :smiley: Siz daha önce tecrübe ettiniz mi bu "kamp duşu" tarzı ürünleri, iş görüyor değil mi? Bir de Orada bulunan tesislerde duş alma şansımız olmaz sanırım değil mi?
  4. selcuk198

Yedigöller'e En Yakın Alışveriş Yeri

Aynen, biz de öyle yapalım. Hocam bu arada anladığım kadarıyla yedigölleri biliyorsunuz. Orada hangi gölün kenarında kamp kuruyorsunuz. Ben internetten ve youtube'dan baktığım kadarıyla büyük göl, kurbağasız olması :) ve nispeten daha az kalabalık olması yönünden mantıklı gibi ne dersiniz.
  5. selcuk198

Yardımınız için çok teşekkürler. O zaman sonuç: orada geçirdiğimiz sürede tekrar şehre inip alışveriş yapma alternatifini unutuyoruz, 3/4 gün bize yetecek kadar malzemeyle gidiyoruz :) Tekrardan teşekkür ederim.
  6. selcuk198

Cevap için teşekkürler de, bu soru lüzumsuz olmuş ne demek?
  7. selcuk198

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Selçuk, Ankara'da yaşıyorum, aranıza yeni katıldım, kampçılığa yeni başlayan biri olarak bu forumdan çok değerli bilgiler edineceğimi düşünüyorum. Tekrardan herkese merhaba
  8. selcuk198

Yedigöller'deki Uzun Kamplar Için Duş Problemi

Merhaba arkadaşlar, 2 gün sonra 3/4 günlüğüne ilk kez yedigöllere kamp atmaya gideceğiz. Kamp süremiz bir miktar uzun olacağı için o civarda duş alma imkanının olduğu bir yer var mıdır, bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  9. selcuk198

Merhaba arkadaşlar, Salı günü 2 kişi yedigöllere kamp atmaya gideceğiz, 3 gece kalmayı planlıyoruz. Arabayla gideceğiz. Ancak tüm bu 3 günlük süreyi idame ettirebilecek kadar gıdayı baştan alıp mı gidelim yoksa bu sürenin ortasında bir kere arabayla şehre inip alışveriş yapıp gelir miyiz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR