selimcu kullanıcısının son içeriği

1. selimcu

Tomtom Bandit Aksiyon Kamera

Merhaba,aksiyon kamerası alacak veya değiştirecek olanlara go prodan daha fonksiyonel ve uygun fiyatlı bir kamera önerim olacak Tom tom bandit Türkiyede 2600 Tl fiyatı var amazondan kargo+vergi dahil 270 euro ya geliyor ,bende farklı marka olmasa kesin alırdım almak isteyenlere duyrulur bu...
  2. selimcu

Hangi Botu/ayakkabıyı Almam Daha Mantıklı

ben daha önceden de aldım tam olmadı ayağıma ama burdaki fiyatlra göre ciddi indirimli geliyor yarı yarıya veya 3 te 1 fiyatına o yüzden daha mantıklı geliyor
  3. selimcu

Çadır Tavsiye

haklısınız ama max 10 günde geliyor burdan,ben 2 kişilik bakıyordum
  4. selimcu

Asics Goratex 43,5 Numara Sıfır/merrell Erkek Ridgepass Bolt Trekking Ve Yürüyüş Ayakkabısı

ayakkabıları satın aldım fakat kalıp dar olduğu için olmadı asics 43,5 numara 275 lira ,merrell 43,5 275 lira linklerde güncel fiyatları görebilirsiniz ben aldığım 65 euro civarıydılar Merrell Herren Ridgepass Bolt Trekking-& Wanderhalbschuhe, Grau (Granite/Red Ochre), 43.5 EU...
  5. selimcu

Çadır Tavsiye

Herkese merhaba,kamp işine yeni başladım ve araştırma yapıyorum yurtdışı amazondan aşağıdakileri gözüme kestirdim ve uygun fiyatlı alacağım sizce hangisi daha iyidir?linklerde detaylar mevcut,lütfen yorum yapın Grand Canyon Cardova 1 Trekkingzelt (1-2-Personen-Zelt) olive/schwarz, 302009...
  6. selimcu

Hangi Botu/ayakkabıyı Almam Daha Mantıklı

amazon sitesinden uygun fiyatlı colombia,nortface markalarını takip ediyordum ve aşağıdakilere ulaştım Türkiyede 500 liradan aşağı yok ben burdan aldığımda 200-250 civarı kapıma geliyor(ilk alışverişim değil) sizce aşağıdaki linklerden hangisi daha iyi seçim olur? Columbia Ventrailia Ii Mid...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri