Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Abi bakla aranızda olmak isterim açıkcası sizleri özledim iletişim ve görüşme olmayınca olmuyor ya
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi halen daha satılamadı ama satmaya devam ediyorum sarılıkta hala araç kısmetse satıp daha iyi daha düzgün daha hırçın bir 4x4 alcam veya takasla [emoji3]
Yok abi ya siz üstesinden gelirsiniz ben inanıyorum size bu güne kadar yapmak istediklerinizi bi sekilde yaptığınıza göre bundan sonra da yaparsınız
Abi güzel anlatmışsın yine herzaman ki gibi anlaşılan bundan sonra HUDOFF ATV club olarak yola devam edecek araçlar pist dışı olmuş bile coktan :). Bu da benden gelsin :) :) :)
Abi değiştir mi dedin bir daha duymayayım böyle birşey [emoji4][emoji4] sonra kızları kim gezdirecek efil efil kızlar üzülür sonra [emoji6][emoji39][emoji4]
Hadi hayırlısı önce sizleri bir görelim pistlerde ardından bizde katılırız belki extreme olarak :))
Ynt: 08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri
Yakışmaz olur mu hiç :) bundan sonra seni co-pilot olarak görmek istiyoruz :)
Ynt: 08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri
HUDOFF yine kendini göstermiş ellerinize sağlık güzel bir gezi olmuş inşallah bir sonrakine katılmak dileğiyle. :) Bu arada ayberk abi bakıyorumda araçdan dışarı çıkmaya vinçleri felan ellemeye başlamışsın :)
Büyüksün başkan inşallah extreme cj olarak bende sizinle sürekli beraber olucam