selvetaltug kullanıcısının son içeriği

1. S

İsviçre İtalya ve biraz da Fransa(Annecy)

Ynt: İsviçre İtalya Ve Biraz Da Fransa(annecy) Paylaşımlarınız için teşekkürler. İsviçre'nin İtalya tarafını gezme fırsatım olmadı bugüne kadar malesef. Sizin fotoğraflarınız kışkırtıcı etki yaptı. En kısa zamanda o istikamete gitmem gerektiği kanaatine vardım. Bu arada Leman Gölü kenarındaki...
  2. S

İtalya Fransa Arabayla

Ynt: İtalya Fransa Arabayla Verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler sevgili İbrahim Boyacıoğlu. Yazdıklarınızı baştan sona okurken kah gülümsedim kah üzüldüm (Fransa'da başınıza gelenler için) Bir kaç kez biz de eşimle geziye çıktık. Allah'tan çok büyük sorunlar yaşamadık...
  3. S

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol Arkadaşı Arıyorum. Bu gezinin akıbeti ne oldu üstadlar? Heyecanla sonuna kadar okudum forumu. Ancak gezinin yapılıp yapılmadığı, yapıldıysa gezi boyunca yaşananları okumak isterim.
  4. S

Karayoluyla Türkiye - Fas

Ynt: Karayoluyla Türkiye - Fas Verdiğiniz bilgiler ve paylaşımalrınız için teşdkkürler theodor_malinovskiç
  5. S

Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım Verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ederim. Aldığınız Garmin 40 modeli Navigasyonun Avrupa haritası yüklü olmadığını söylüyorsunuz. Avrupa haritasını sonradan mı yüklediniz?
  6. S

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Turboline.
  7. S

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım Polonya yolculuğunuzla ilgili tüm forum yazışmanızı okudum. Ben de mayıs 2014 de Isparta'dan Romanya'nın kuzeyinde Baia Mare şehrine arabamla gitmeyi planlıyorum. Paylaştığınız yolculuk deneyimlerinizin işime yarayacağına eminim. Benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri