Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İsviçre İtalya Ve Biraz Da Fransa(annecy)
Paylaşımlarınız için teşekkürler. İsviçre'nin İtalya tarafını gezme fırsatım olmadı bugüne kadar malesef. Sizin fotoğraflarınız kışkırtıcı etki yaptı. En kısa zamanda o istikamete gitmem gerektiği kanaatine vardım. Bu arada Leman Gölü kenarındaki...
Ynt: İtalya Fransa Arabayla
Verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler sevgili İbrahim Boyacıoğlu. Yazdıklarınızı baştan sona okurken kah gülümsedim kah üzüldüm (Fransa'da başınıza gelenler için) Bir kaç kez biz de eşimle geziye çıktık. Allah'tan çok büyük sorunlar yaşamadık...
Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol Arkadaşı Arıyorum.
Bu gezinin akıbeti ne oldu üstadlar? Heyecanla sonuna kadar okudum forumu. Ancak gezinin yapılıp yapılmadığı, yapıldıysa gezi boyunca yaşananları okumak isterim.
Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım
Verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ederim. Aldığınız Garmin 40 modeli Navigasyonun Avrupa haritası yüklü olmadığını söylüyorsunuz. Avrupa haritasını sonradan mı yüklediniz?
Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım
Polonya yolculuğunuzla ilgili tüm forum yazışmanızı okudum. Ben de mayıs 2014 de Isparta'dan Romanya'nın kuzeyinde Baia Mare şehrine arabamla gitmeyi planlıyorum. Paylaştığınız yolculuk deneyimlerinizin işime yarayacağına eminim. Benim...