semihyontem kullanıcısının son içeriği

1. semihyontem

Ölümsüz Bir Araç Arıyorum

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Kesinlikle TEM servis, maslak sanayide. Benim aracimin kaydi da orada var hatta.
  2. semihyontem

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Doğrudur sabah oradan geçtim :)
  3. semihyontem

Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60

Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60 Tam onu dicektim bende :))) Artık arabayı sen alırsın :))
  4. semihyontem

Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60 Hayır :) Ordu'lu değil ama hemmen satmam gerekiyor onu biliyorum. Sağlığım tehdit altında :))
  5. semihyontem

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Açıkçası yedek parça olayında bu araçlar için alternatifler var. Ufak parçaları internetten almak gayet ucuza geliyor. Ankara iskitler sanayide ise inanılmaz derecede bu aracın tüm parçalarını çıkma ve ucuza bulabilirsiniz. Tabi toyota dan da orjinal parçalar...
  6. semihyontem

Merhabalar, Acil ihtiyaçtan , çok heves ederek alıp çok eğlendiğim aracımı, evleneceğimden dolayı ve sevgili müstakbel eşimin kafamı kırma ihtimalinden dolayı, hemmen satmam gerekiyor. Araç 4000cc 6 silindir 5 vites dizel HJ 60 dır. BJ 60 değildir. sahibinden Linki...
  7. semihyontem

Ynt: Ölümsüz Bir Araç Arıyorum Merhabalar, Aradığınız araç bende :)) Satılık hemde. Hemde çok acil satılık. Hemde BJ 60 da değil. HJ 60 :)) 4 litre 6 silindir dizel motor. Daire çıkışlı da değil. zaten daire bundan almadı hiç...
  8. semihyontem

HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri

Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri Filtre mazot filtresidir. Fincan tipi su ayrıştırıcı. İlk kademe burasıdır ve burdan filtre edilen mazot , ikinci filtre olan motordaki mazot filtresine gider. Kesinlikle pompa ve enjektörlerin ömrü için çok önemlidir. Arada bir alttaki vidası sökülür...
  9. semihyontem

HJ 60 1987 difransiyel problemleri

Ynt: HJ 60 1987 difransiyel problemleri Teşekkürler. Biraz önce farkettiğim üzere 4WD tuşunda basit bir temassızlık sonucu ortaya çıkan bir durummuş. Kumluk alanda yaptığım denemede arka tekerleklerin patinaja kaldığı yerde ön tekerlekler dönmeye devam edip beni tepeye çıkardı. Yani L4 ve H4...
  10. semihyontem

HJ 60 1987 difransiyel problemleri

Merhabalar, Bir kaç sorum olacak. Olay: Hafta sonu Gölköy'de (ordu) yapılan karadeniz off road oyunalrında yarışmadan sonra parkura çıktım. L4 çekerde arka tekerleklerin patinajda kalması (çamurda) durumunda ön tekerleklerde çekiş olmadığını farkettim. Kısaca L4 malesef L2 oldu. Daha sonra...
  11. semihyontem

Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri Biraz önce çektim fotoğrafları, çok güzel açılardan değil ama şu anda bu kadarını yapabildim. Umarım yerinin farkedilmesine yardımcı olur. şasenin iç tarafında olduğunu tekrar hatırlatıyorum.
  12. semihyontem

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Merhabalar. Naim Semih YÖNTEM Ordu 1987 Land Cruiser HJ 60 2H Saygılarımla. Naim Semih YÖNTEM
  13. semihyontem

Merhabalar, Öncelikle bir süredir sebebini anlamadığım ve araştırmalarım sonucu çözebildiğim basit ama önemli bir sorundan bahsedeyim. 1987 HJ 60 2H bir aracım var. Direksiyonun sol tarafında filtre ışığı var. Bir ay önce kadar bu filtre ışığı yadığında, motor yağı, yağ filtresi ve mazot...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.