semocan kullanıcısının son içeriği

1. S

Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi?

Ynt: Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi? Üstad merhaba tekrar. Ö.M gönderemedim. ileti seçenekleri kapalı heralde. Aldığım tulumu iade ettim. Bütçemi arttırıp, hacmen küçük ama etkili bir tulum almam gerektiği konusunda karar kıldım. Sizin 300 tl ye aldığınız lafuma küçülebilir uyku...
  2. S

Ynt: Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi? Öncelikle tekrar selamlar.. Aldığım ürün sentetik bir ürün ve -1 derece comfort değeri mevcut. 137 ₺ değerinde.. Aynı değerde derecelere sahip kaz tüyü 600 tl civarlarında Sentetik olan tulumların avantajları daha iyi benim için, hacim hariç :) Bana...
  3. S

Ynt: Uyku Tulumu Çok Yer Kaplıyor Normal Mi? 40 litre Alone çanta Easy Camp Go Devil 400 uyku tulumu
  4. S

Alacağım uyku tulumu 1.7 kg ama hacim olarak baya bir yer kaplıyor. Çantanın yarısından fazlası.. 45 cm. boy x 24 cm. çap silindir. Sırt çantalı gezenler, siz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz... Sıkıştırma torbasımı almalıyım çantayımı büyütmeliyim?
  5. S

Satılık 40+10 Deuter Çanta 150 Tl !!!

Ynt: Satılık 40+10 Deuter Çanta 150 Tl !!! Mail ve iletişm bilgilerin, gönderdim dönüş bekleniyor...
  6. S

Nihai Olarak Bende Backpacker Olarak Yola Çıkmaya Karar Verdim.

Ynt: Nihai Olarak Bende Backpacker Olarak Yola Çıkmaya Karar Verdim. Bil mukabil, saygılar bizden ;)
  7. S

Ynt: Nihai Olarak Bende Backpacker Olarak Yola Çıkmaya Karar Verdim. Çok teşekkürler...
  8. S

Ynt: Nihai Olarak Bende Backpacker Olarak Yola Çıkmaya Karar Verdim. Ekonomik davranmam gerekiyor. Tamamen duygusal. Tavsiyeniz için teşekkür ederim yinede. Bu arada daha önce paylaştığınız kamp maceralarını keyifle okumuştum.500 km lik Likya parkurunu kaç günde tamamlamayı düşünüyorsunuz?
  9. S

O koca ateş topu yeniden doğdu ve büyük bir ilhamla yavaştan hazırlıklara başladım bende. İnsanoğlu yenilenebilir enerjisi ile kendi kendine rejenere olabileceği inancındayım. Nihai olarak bende ruhen ve fiziken kendimi daha iyi hissetmek adına backpacker olarak yola çıkmaya karar verdim. Bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri