sener.eren kullanıcısının son içeriği

1. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

Eyvallah hocam, çok makbule geçti yorumlarınız.
  2. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

Hocam, ilginiz için minnettarım. Çok teşekkür ederim.
  3. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

Cevap için çok teşekkür ederim. Satıcı ile irtibat kurdum ve belirttiğiniz gibi bu cihazın lisans gerektirmediğini yazdı cevap olarak. Bir süre bekleyip lisans almayı deneyeceğim sanırım. Bu arada maalesef yaşadığım şehirde (Sinop) bildiğim kadarıyla dernek yok.
  4. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

https://www.n11.com/urun/baofeng-bf-999s-2li-el-telsizi-1443577?magaza=lctelektrik Bu linkteki cihazı lisanssız bir şekilde kullanmak yasal mıdır? Yasal ise önerir misiniz? Satıcıya da sordum ancak henüz cevap alamadım.
  5. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

Çok teşekkür ederim, hemen incelemeye alıyorum.
  6. sener.eren

Pmr Telsiz Önerisi

Kamp, doğa yürüyüşleri gibi etkinliklerde kullanmak üzere PMR telsiz arıyorum. Konuya hiç vakıf değilim ve lisansım yok. Kullanacağım alanlar da yukarıda belirttiğim etkinliklerden ibaret. Özellikle telefonun çekmediği, telefonu şarj edemediğim durumlarda imdadıma yetişecek bir telsize ihtiyacım...
  7. sener.eren

Kamp Uyku Tulumları

Hocam sizin derdinizin dermanı tulum. Madem yatarken üstünüzü örtmekte zorlanıyorsunuz o zaman tulum kullanacaksınız. Gelgelelim tulumda ne kadar rahat edeceksiniz o tarz bir uyku şekliyle?
  8. sener.eren

Kamp Uyku Tulumları

Rica ederim.
  9. sener.eren

Kamp Uyku Tulumları

Belirttiğiniz gibi gayet iyi bir uyku tulumu ancak başta fiyatı olmak üzere su ve ateş mukavemetinin olmaması büyük eksiler. Bununla beraber gayet güzel bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık.
  10. sener.eren

Kamp Düğümleri

Çok faydalı bir başlık olmuş, ellerinize sağlık. Doğada ,gerek denizde gerek ormanda, az biraz işi olan herkesin bilmesi gereken birkaç bağ vardır. Bunları bilmek de epey işe yaramaktadır. Covid-19 yüzünden evlerimizde kaldığımız şu dönemde bunlarla ilgilenmek gayet hoş ve verimli bir uğraş...
  11. sener.eren

Sinop Kamp Alanları

Sorunuzun muhatabı ben isem maalesef yardımcı olamayacağım. Kamp alanlarının fiyatları nedir bilemiyorum. Ancak önceki iletilerimde adını belirttiği birkaç tesis var. Netten onlara ulaşıp fiyat alabilirsiniz.
  12. sener.eren

Sinop Kamp Alanları

Merhaba, iletinizi yeni gördüm ve gecikme için kusuruma bakmayın. İnceburun Feneri'nin bulunduğu arsa şahsa ait ve bu zamana kadar kimsenin o arsada çadırkurduğunu görmedim. Fener'i bekleyen amca ve teyze yaz aylarında ve bazen havanın güzel olduğu hafta sonlarında çay, kahve gibi içeceklerin...
  13. sener.eren

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

Ülkemizde de satışta lakin biraz pahalı. https://www.ersinoutdoor.com/urun/lavvu-teepee-panco-tent
  14. sener.eren

Kesintisiz Ve Güvenli Haberleşme

Konunun cahiliyim, yanlış yere yazıp kalabalık ediyorsam şimdiden özür dilerim. Bundan birkaç yıl önce, "Amatör Denizci Belgesi" adabıyla üstesinden gelinen bir sınavla verilirken "KMT"yi de edinmemi salık vermişlerdi. Kitap dahi almış ancak sınavına ne hazırlanmak ne de girmek nasip olmuştu...
  15. sener.eren

Tarp Tavsiyesi ?

Çoğu tuhafiye dükkanı yapıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus