Senolus kullanıcısının son içeriği

1. S

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Merhabalar...Aracımı yazdığınız gibi aralık 15 den sonra aldım ve koyduğunuz resimdeki gibi ancak kolçak yoktu yani bana kolçaksız teslim ettiler ben de herhalde ilk heyecanla pek de dikkat etmedim daha sonra sitede donanımda var görünce mail attım benim...
  2. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  3. S

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Kolçak 2012 modellerde de olması gerekiyor Dacia nın internet sitesine bakarsanız var olduğunu göreceksiniz. Arabanın üzerinde fabrika çıkışı kolçak gelmiyor ancak bayilerin aracı teslim ederken takmaları gerekiyor uyanık bayilerde bize böyle geliyor...
  4. S

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Arkadaşlar yenialdığınız dustr eğer laureate versiyon ise kolçak takılı olması gerekiyor çünkü internet sitesinde ön kol dayama var görünüyor eğer bayi takmak istemezse dacia sitesine mail atın ve kolçağın takılmasını talep edin telefonla dönüp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri