Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu
bu tulum kış faaliyetleri için değil ancak yaz faaliyetleri için çok kullanışlıdır ... çok hafiftir... ve çok az yer kaplar... çadır satıldı arkadaşlar !!!
Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR
Kad'ın bölgedeki arama faaliyetinden sonra maalesef sosyal medya üzerinden gereksiz bir tartışmaya girildi ... hem ICC hemde Kad grubuna üye olduğum için biliyorum ... keşke bu tip durumlarda birbirimize girmek yerine olaydan nasıl ders çıkarabileceğimizi...
eski ilanlarda outdoor başlığı altında dağcılık malzemelerininde satışını yapabiliyorduk ... ancak yeni ilanlar başlığı altında kamp malzemeleri bölümü var teknik ekipman açabileceğim bir başlık yok ??? (kask , emniyet kemeri, teknik kazma, karabina v.s) bazı arkadaşların bu tip malzemelerin...
Ynt: NG 650 almayı planlıyorum
iki senedir bende ng 650 kullanıorum ...
orjinal lastiklerden beklediğim performans bu bisiklette yok :-(((
ayrıca salcanonun diğer modellerine göre hafif bile olmasına rağmen bana ağır geldi (alüminyum kadro , 26 " , yaklaşık 14 kg ...:-)
ama fiyat - kalite...
Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu
tulumda her iki tarafta da fermuar yok ... tezzmertek haklı ilk alışda dilediğiniz tarafı satın alabiliorsunuz... benimki yattığınızda sol tarafınıza gelior ... fiyat konusunda indirim düşünmüorum çünkü yeterince düz bir rakam bence ...pazarlık...
1 yıldır kullandığım oldukça hafif ve kullanışlı bir uyku tulumudur.
Kış etkinliklerinde yetersiz kaldığı için satıorum.Kaz tüyü dolgu kullanılarak üretilen bir modeldir.
Dış kumaşında Diamond Ripstop kumaş kullanılmıştır. Toplam ağırlığı 930 gr. olup, taşıması çok kolaydır ve az hacimlidir...
tek bir faaliyette kullanıldı gayet temiz durumdadır. fiyatı 200 tl türkiyede satılan sitelerde bulamadım bulan varsa linkini atabilir. yanında orjinal nike sırt çantası isteyenlere fiyat 250 tl. kargo bana aittir.
http://www.amazon.com/Petzl-Snowscopic-Trekking-Pole-Color/dp/B001BWYIKE...