ser_guem kullanıcısının son içeriği

1. ser_guem

rucksak 45 lt çanta

Ynt: Rucksak 45 Lt Çanta çanta satılmadıysa talibim 0535 7637612 ya da e-mailim ser_guem@yahoo.com
  2. ser_guem

Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu

Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu bu tulum kış faaliyetleri için değil ancak yaz faaliyetleri için çok kullanışlıdır ... çok hafiftir... ve çok az yer kaplar... çadır satıldı arkadaşlar !!!
  3. ser_guem

VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR

Ynt: VALLA KANYONUN DA MAHSUR KALANLAR Kad'ın bölgedeki arama faaliyetinden sonra maalesef sosyal medya üzerinden gereksiz bir tartışmaya girildi ... hem ICC hemde Kad grubuna üye olduğum için biliyorum ... keşke bu tip durumlarda birbirimize girmek yerine olaydan nasıl ders çıkarabileceğimizi...
  4. ser_guem

ilanlar bölümünde neden teknik ekipman bölümü yok ?

eski ilanlarda outdoor başlığı altında dağcılık malzemelerininde satışını yapabiliyorduk ... ancak yeni ilanlar başlığı altında kamp malzemeleri bölümü var teknik ekipman açabileceğim bir başlık yok ??? (kask , emniyet kemeri, teknik kazma, karabina v.s) bazı arkadaşların bu tip malzemelerin...
  5. ser_guem

BALIKESİR MERKEZDEN KÖRFEZE GİDİŞ

Ynt: BALIKESİR MERKEZDEN KÖRFEZE GİDİŞ merhabalar saros körfez düşünürseniz bende size çanakkaleden katılırım ...
  6. ser_guem

NG 650 almayı planlıyorum

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum iki senedir bende ng 650 kullanıorum ... orjinal lastiklerden beklediğim performans bu bisiklette yok :-((( ayrıca salcanonun diğer modellerine göre hafif bile olmasına rağmen bana ağır geldi (alüminyum kadro , 26 " , yaklaşık 14 kg ...:-) ama fiyat - kalite...
  7. ser_guem

The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR!

Ynt: The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR! ben M giyiyorum ama uygun olurmu bilmiorum aslında beğendim
  8. ser_guem

Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu tulumda her iki tarafta da fermuar yok ... tezzmertek haklı ilk alışda dilediğiniz tarafı satın alabiliorsunuz... benimki yattığınızda sol tarafınıza gelior ... fiyat konusunda indirim düşünmüorum çünkü yeterince düz bir rakam bence ...pazarlık...
  9. ser_guem

3 Mevsim Çadır aranıyor

Ynt: 3 Mevsim Çadır aranıyor kusura bakmayın arkadaşlar geciktim ama fotolarını verdiğim çadır satıldı bayağı oldu hemde :(
  10. ser_guem

Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu bahsettiğiniz çadır satıldı arkadaşım :( ama alıntı yaptığınız konuyu ben açmadım fotoları silemiorum maalesef
  11. ser_guem

Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu keşke bi de çadırım olsaymış :D
  12. ser_guem

Ynt: Satılık - Eusebio Kaz Tüyü Uyku Tulumu son kararım tulum ;) ... yanlışlık için özür dilerim ;D
  13. ser_guem

1 yıldır kullandığım oldukça hafif ve kullanışlı bir uyku tulumudur. Kış etkinliklerinde yetersiz kaldığı için satıorum.Kaz tüyü dolgu kullanılarak üretilen bir modeldir. Dış kumaşında Diamond Ripstop kumaş kullanılmıştır. Toplam ağırlığı 930 gr. olup, taşıması çok kolaydır ve az hacimlidir...
  14. ser_guem

Petzl Snowscopic Axe (klasik kazma ve baton bir arada)

Ynt: Petzl Snowscopic Axe (klasik kazma ve baton bir arada) bu arada iletişim bilgilerimi unutmuşum özür dilerim ... ser_guem@yahoo.com ... 0535 7637612 serkan gümüştaş (facebooktada mesaj gönderebilirsiniz)
  15. ser_guem

Petzl Snowscopic Axe (klasik kazma ve baton bir arada)

tek bir faaliyette kullanıldı gayet temiz durumdadır. fiyatı 200 tl türkiyede satılan sitelerde bulamadım bulan varsa linkini atabilir. yanında orjinal nike sırt çantası isteyenlere fiyat 250 tl. kargo bana aittir. http://www.amazon.com/Petzl-Snowscopic-Trekking-Pole-Color/dp/B001BWYIKE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri