seras kullanıcısının son içeriği

1. seras

Hub Tamiri?

Konuyu dirilmil olacagım sanırım. Nissan 98 D22 pickup aracım da hub lar çalışmadıgı için degiştirdim. Gelenler çin malı yada yan sanayi ürünlermiş. Altı ay geçmeden bozuldular. Ben de youtube de gördüğüm bir videodan yola çıkarak önce eskilerimi söktüm. Sonra üzerindeki yeni aldıgım ve...
  2. seras

Liberty Geri Görüş kamerası

Ynt: Liberty Geri Görüş Kamerası En kısa zaman da takmayı düşünüyorum. Gerçekden bu aracın ses sistem olayı beni deli etti.Bir yandan iyi bir sistemi var. diğer yandan ise hiç bir müdehale edilemeyen bir sistemi var. Eger sistemden bir şeyi söker yada çalışmasını durdurursanız geri kalanı da...
  3. seras

Ynt: Liberty Geri Görüş Kamerası Ben alıp kullanmadım.Ancak en kısa zaman da almayı planlıyorum. Özellikleri gerçekden bir çok teypden çok daha iyi. Eğer yurt dışından almayı istersen. Bunların Kore, Taivan ve çin malı olanları var. kore ve taivan olanlar çok daha iyi. bir de mopar orjinalı...
  4. seras

Jeep - Cherokee Iı - 3.7 İ V6 (210 Hp) Teknik Özellikleri

Öncelik ile forum da çok yeni oldugum için herkese selamlar. Jeep liberty ile ilgili çok soru vardı. ben de zamanın da çok sordum bu soruları :D Şimdi Liberty aracım ile gayet mutluyuz. MERAK EDENLER İÇİN ARACIN BİR KISIM TEKNİK DETAYLARINI PAYLAŞACAGIM. UMARIM İŞİNİZE YARAR. Teknik...
  5. seras

Ynt: Liberty Geri Görüş Kamerası bir çok alternatif var ancak bence en uygunu bu tarz bir cihaz. her turlu özellige bunun sayesınde ulaşabiliyorsunuz. turkiyede sahibinden sitesin de de satıyorlar...
  6. seras

LİBERTY 3,7 teknik yardım

Ynt: Liberty 3,7 Teknik Yardım izmir de bir süre kaldım. bayraklı da bir kaç jeep servisi gördum ancak ne derece iyiler bilemem. yükselme kitini ben de çok aradım. turkiye de dogru durust bir şey bulmak; jeep liberty 2002- 2005 3.7 ler için hayli zor. ancak bazı firmalar uzun zamandır bu işleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri