Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
Arkadaşlar Mersin - Tarsus veya Adana bölgesinde lada dan anlayan iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz hangi servise gitsem geri çeviriyor ladadan anlamıyoruz diyorlar ..Saygılar
Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ?
Hocam öncelikle sitedeki ilanlara bende baktım turuncu gercekden özenli dizilmis ama birebirde görmek çok önemli aracı sitede durduğu gibi durmaz aracınız güzel lakin sunu altınız cizmeliyim bende doblo vardı niva döndüm ciddi bir konfor farkı var ama spor...
Ynt: Antalya Niva Nüfusu +1
Hocam elinize sağlık güzel paylasımınn için araç on numara olmus allah kazadan beladan saklasınn keyifli sürüşler ..Saygılar
Ynt: Lada Niva Hidrolik Direksiyon
Sayın remzi bey
Yakın planda düşünüyorum sonuçları sizlerle paylasacam yapılıs resimlerini usta ile bugun konusdumm mümkündür dedi ben 1991 lada kulanınca cok rahat dedim modeli sordum 1991 diyince nasıl yanı dedim hemen gidip usta ile konusdum yakın zamanda...
Arkadaşlar merhabalar bugun itaberi ile 1993 model 1.6 lada niva aldım aracı genel olarak bakıma sokmayı düşünüyorum tavsiy ettiğiniz motor ve sanzıman yağı markası nelerdir sanayideki ustalar castrol dediler ? Ve son olarak motor ve sanzıman yag katkılarını eklemelimiyim sizce yardımlarınızı...