Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
Anlatım diliniz çok zevkli. :) Okudukça okumak istiyorum iletilerinizi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Ynt: Ynt: Gürcistan Rusya Ukrayna Polonya Çek Cumhuriyeti Avusturya Slovenya İtalya Gezim
Teşekkür ederim.
Ynt: Gürcistan Rusya Ukrayna Polonya Çek Cumhuriyeti Avusturya Slovenya İtalya Gezim
Merhaba,
Güzergah toplam kaç km? Bilgi verirseniz sevinirim. Bir de aracınız ve aracınızın yakıt tipi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Ynt: İstanbul'dan Ayvalık'a Araç İle Yolculuğumuz
Truva'da yarım saat-45 dakikalık bir tur kaba hatları ile gezmek için normal bir ziyaretçiye yeter. Atı gör, içine gir, fotoğraf çek, antik kent kalıntıları arasında yürü. Bu sıradan bir ziyaretçinin Truva'da yapabilecekleri. Arkeolog ruhu...
Çanakkale'den bir gece konaklamadan sonra tekrar yola koyulduk. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz misali ateş almaya gelmiş misali ayrıldık şehirden. Ayrılmadan önce pikniklik malzemeler aldık. Çünkü gün içerisinde Hasanboğuldu Milli Parkı...
Çanakkale'ye vardığımızda biraz dinlendikten sonra Aynalı Çarşı'ya gittik. Bebek huysuzlandığı için şehir içinde fazla dolanmak istemedik. Şehri gezmek isteyenler için aşağıdaki bilgi size bir fikir verebilir. Bilgi alıntıdır.
- Muhteşem...
Gelibolu yarımadası kesinlikle iki saate sığdırılacak gibi değil. Belli bir hedefe planlanan zamanda varmak için Şehitlik'te belirli yerlere gittik; Şehitlik Abidesi, Anzak, Conk Bayırı. Bu güzergahlar üzerinde yol kenarında olan ve...
Şehitlik:
Gelibolu - Şehitlik Abidesi ortalama 70 km. Yol güzel.
Şehitlik için yazacağım bir şey yok. Açıkçası yazmak haddime bile değil. Bu işi üstadların kalemine bırakıyorum. Konu ile ilgili sadece bir kaç kare ekleyeceğim ve bir alıntı...
Ynt: Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum.
Fotoğraflar için yeni konu açtım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97662.0
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gelibolu:
Gelibolu'da kıyıya inip bir soluklanmak istedik. Hem de defalarca duyduğumuz Gelibolu'da yarım saat- bir saat da olsa dolaşalım dedik. Çok sevimli, çok sıcak. Mutlaka gelin görün. Afişli fotoğrafın hemen solunda çay bahçesi - kahve...
Merhabalar,
Saygıdeğer üstadlarımız gibi kalemim sağlam değildir. Hele ki konu gezilen yerleri anlatmak ise iş büsbütün zorlaşır, kasvet çöker bana. Bu yüzden notlar değil de fotoğraflar paylaşmak istiyorum. Affınıza sığınarak söylemek isterim ki, malesef fotoğraflar cep telefonu ile...