Serdar_Caliskan kullanıcısının son içeriği

1. S

Ssanyong - Korando Sport Hakkında

Ynt: Ssanyong - Korando Sport Hakkında Hem A/T hem de M/T de ayni ozellik ise, neden fiyat farki farkli?.. Bizim henuz cozemedigimiz bu...
  2. S

Ynt: Ssanyong - Korando Sport Hakkında Valla detay yazmadiklari icin, farkini anlayamayacagiz... Servise gittigimde sorarim baska fark var mi diye...
  3. S

Ynt: Ssanyong - Korando Sport Hakkında Ayrica ayni donanim farkinin fiyat farki manuelde 2.400TL iken, otomatikte neden 3.830TL onu cozemedim...
  4. S

Ynt: Ssanyong - Korando Sport Hakkında - Korando Sports Q modellerinde ön yolcu hava yastığı ve 16" hafif alaşımlı jantlar standart olarak sunulmaktadır. Detay bu... Jant, 2. hava yastigi... Fiyat farki 4000 TL... Mantik 0...
  5. S

Tekrar merhaba... Evet, maalesef (sahsim icin degil, yolcularim icin soyluyorum) Koranda Sports un arka genisligi Passat kadar degil... Ama herhalde ben bu aractan aldigim keyfi Passat tan alamazdim diye dusunuyorum... Passat a kimse kafasini cevirip bakmaz ya da korkudan frene basmaz... Ama bu...
  6. S

1- Koltuk, oturum olarak, bende bel agrisi yapiyor... Ama 35-40 km den sonra... Kisa mesafelerde sorun yok... Ben belimden ameliyat oldum, ondan dolayi olabilir diyeyim ama, diger araclarda boyle bir sorun olmadi bende... Kullandigim diger arac X3... Ama tabi Korando Sports ile onu eslestirmek...
  7. S

Lastikler ile ilgili Tuzla YMY'den Turgay Usta ile konustum... 16 ve 18 jantlarin sorun yaratmayacagini ama, daha ust boyutlarin yuruyen aksama zarar verebilecegini soyledi... Ben de 315/75/16 filan taktirmayi dusunuyorum... A/T... Onleri 275 takmayi dusundum ama, teknik bilgim cok olmadigi...
  8. S

Araci Mayis ayindan beri kullaniyorum... Yakitini sormayin... Genelde kisa mesafe, fazla gaz vererek ve klima acik kullandigim icin fazla yakiyor... Uzun mesafe olarak sadece Yalova, Sakarya yaptim ki, onlar da uzun sayilmaz... Yuksek oldugu icin ruzgari biraz fazla hissediyorsunuz ve devrilecek...
  9. S

Rexton W geliyor

Ynt: Rexton W geliyor Kasa da degistirilmis.... Yazilan ozelliklere gore motor, Korando Sports motoru... 155 beygir... Neden Korando gibi motoru 175 beygir ayarinda birakmadilar, bilmiyorum... Ki kasa da agir... Sanziman eski sanziman sanirim... Mercedes... Butun yeniler 6 vites iken, bu...
  10. S

Rexton W geliyor

Ynt: Rexton W geliyor Ramazan Kampanyasi yaparlar mi acaba?.. 8)
  11. S

Rexton W geliyor

Ynt: Rexton W geliyor Bu aracin fiyati 100-120 araliginda olur... Asla 75-80 e vermezler... Belki cok dusuk bir versiyon getirip, 95 e verirler... Ya da ilk lansman deyip, 89.900 e... Ama standart versiyonu 100 un ustunde, full versiyonu da 110-120 araliginda olur... 4x4 Korando Sports un full...
  12. S

double din ekran sorunu

Ynt: double din ekran sorunu Butun dokunmatik urunlerde kalibrasyon vardir... Ekrani degistirmek sana urunden daha pahaliya mal olur... Urunde RESET secenegi var ise, onu kullan...
  13. S

double din ekran sorunu

Ynt: double din ekran sorunu Marka / Model nedir?..
  14. S

double din ekran sorunu

Ynt: double din ekran sorunu Kalibrasyon cozecektir sorununu... Ekran olmus olsa hic algilama yapmazdi...
  15. S

2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ??

Ynt: 2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ?? Kapak muayenesinden daha bugun gecti... Ruhsati alir, almaz her turlu degisiklik icin ozgur olacagim... 4x4 yapmak bu arac icin zorunlu gibi... Cunku arkayi cok kotu atiyor... Islak / Kuru farketmiyor... O yuzden maalesef yerler kuru da olsa Winter...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.