Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, yukarıdaki devreyi baskı devre üzerine monte ederek ,birebir aynı değerlere sahip parçalar ile olusturdum. Yalnız mosfet çok hızlı bir şekilde ısınmaya başlıyor, bobinlerde ısınma yok bu arada. Devrenin çektiği akım da 1 ampere kadar çıkıyor neredeyse. Bobin olarak 220 uh ve 1000uh...
Evet haklısınız, yabancı bir sitede devrenin demonte halini buldum. Parçaları karsilastirdigimda LED eksik çıkıyor. Zannedersem bahsettiğim ürünün revize edilmiş hali. İlginiz için tekrar teşekkürler
Merhaba forum üyeleri, öncelikle konu ile ilgili bilgilerini ve emeklerini esirgemeyen her kese çok teşekkürler. Elektronik ile amatör olarak uğraşan ve son zamanlarda bu desulfator konusuna bayağı takmış biri olarak konuyu baştan sona okudum fakat son gönderilen devre paylaşıminin diğerlerinden...