Serdaralyanak kullanıcısının son içeriği

1. Serdaralyanak

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Merhaba, yukarıdaki devreyi baskı devre üzerine monte ederek ,birebir aynı değerlere sahip parçalar ile olusturdum. Yalnız mosfet çok hızlı bir şekilde ısınmaya başlıyor, bobinlerde ısınma yok bu arada. Devrenin çektiği akım da 1 ampere kadar çıkıyor neredeyse. Bobin olarak 220 uh ve 1000uh...
  2. Serdaralyanak

Anladım, bende bütün parçaları temin edmistim, artık deneyip gorucez. Kolay gelsin
  3. Serdaralyanak

Bu devreyi ilk defa görüyorum, siz mi tasarladiniz? Yada deneme yaptiniz mi?
  4. Serdaralyanak

Evet haklısınız, yabancı bir sitede devrenin demonte halini buldum. Parçaları karsilastirdigimda LED eksik çıkıyor. Zannedersem bahsettiğim ürünün revize edilmiş hali. İlginiz için tekrar teşekkürler
  5. Serdaralyanak

İlginiz için teşekkürler, yalnız ekli dosyaları açamıyorum. Yükleme hatası diyor
  6. Serdaralyanak

Merhaba forum üyeleri, öncelikle konu ile ilgili bilgilerini ve emeklerini esirgemeyen her kese çok teşekkürler. Elektronik ile amatör olarak uğraşan ve son zamanlarda bu desulfator konusuna bayağı takmış biri olarak konuyu baştan sona okudum fakat son gönderilen devre paylaşıminin diğerlerinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri