Serdaroğlu kullanıcısının son içeriği

1. Serdaroğlu

Wj 2.7 Crd 2003 Snorkel Yardım

Selamlar Arkadaşlar 2003 2.7 crd aracıma snorkel takmak istiyorum fakat Türkiyede bulamıyorum. Benzinli araçlarda solda dizellerde sağda. Yurtdışı bazı sitelerde var ancak uçuk fiyatları var ve onlardada hazırda yok. Türkiyede nereden bulabilirim yada önerisi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler.
  2. Serdaroğlu

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon Zj ye montajını yapamazmıyız biraz üzerinde oynasak. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar teşekkür ederim iritbata geçeceğim
  4. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar hocam bir iki resim alsam hatta özelden gsm nonu versende konuşsak
  5. Serdaroğlu

Vinçli Ön Tanpon

Ynt: Vinçli Ön Tanpon Selam zj ön arka tampon arıyorum. elinizde mevcutmudur yardımcı olabilirmisiniz?
  6. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar kapatmışlar galiba onlar hakan beyle görüştüm artık yapmadığını söyledi.
  7. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar tamam onları alabilirim
  8. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar :) sağlık olsun . sepet çok şıkmış üzüldüm
  9. Serdaroğlu

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar geç kalmış olabilirim tarih eski ama tavan sepeti tampon ve vinç ihtiyacım var. hala elinizde mevcutmudur.
  10. Serdaroğlu

Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu

Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu 8 bijon çemberli jant.
  11. Serdaroğlu

Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu Jantlarıda veriyim rıfat hocam
  12. Serdaroğlu

Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu Estafurullah. Açıkçası bende bilmiyordum. Bugün yeni lastiklerimi alırken Lastikçim söyledi dilli yanak diyorlarmıs. Ben 15 de kullanıyorum ama 16 da da kullanılabilirmiş. bu iş makinası lastiği. 15,5" diye geçiyormuş. Ama 16...
  13. Serdaroğlu

Herkese Selamlar; Elimde K5' imde kullandığım 6 adet 44" off road lastiği mevcuttur. Tam ölçüsü 16.00 -16 'dır. 15 ve 16" jantlara uyumludur. Ben 15" jantta kullanıyorum. 1 adet sıfır 2 adet az kullanılmış 3 adet orta seviye kullanılmıştır. Firestone markadır. Tel: 05322364546 Fiyat: 1750 TL dir.
  14. Serdaroğlu

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Ynt: Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993 Hocam iyi bir ustaya gidersen tamir edilebiliyor. Benim arabadada 2 civata birden kırıldı . Tabi sadece civata kırılmıyor. O civatalar kutunun içine akuple. 250 300 tlye çözdük işi.
  15. Serdaroğlu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba. Onur ben. Ankarada yaşıyorum off-road ve snowboard la ilgileniyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri