Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
Arkadaşlar 2003 2.7 crd aracıma snorkel takmak istiyorum fakat Türkiyede bulamıyorum. Benzinli araçlarda solda dizellerde sağda. Yurtdışı bazı sitelerde var ancak uçuk fiyatları var ve onlardada hazırda yok. Türkiyede nereden bulabilirim yada önerisi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler.
Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu
Estafurullah. Açıkçası bende bilmiyordum. Bugün yeni lastiklerimi alırken Lastikçim söyledi dilli yanak diyorlarmıs. Ben 15 de kullanıyorum ama 16 da da kullanılabilirmiş. bu iş makinası lastiği. 15,5" diye geçiyormuş. Ama 16...
Herkese Selamlar;
Elimde K5' imde kullandığım 6 adet 44" off road lastiği mevcuttur. Tam ölçüsü 16.00 -16 'dır. 15 ve 16" jantlara uyumludur. Ben 15" jantta kullanıyorum. 1 adet sıfır 2 adet az kullanılmış 3 adet orta seviye kullanılmıştır. Firestone markadır. Tel: 05322364546
Fiyat: 1750 TL dir.
Ynt: Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993
Hocam iyi bir ustaya gidersen tamir edilebiliyor. Benim arabadada 2 civata birden kırıldı . Tabi sadece civata kırılmıyor. O civatalar kutunun içine akuple. 250 300 tlye çözdük işi.