Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Resimden anladığım kadarıyla aracınız 2004 kasa. Aradığınız parça da resimdeki 50 numaralı parça.
Parçanın kodu 7452254J105pk olarak görünüyor.
linkteki siteden daha detaylı araştırabilirsiniz. Kolay bulunabilecek bir parça gibi değil sanırım. Bulamazsanız kırık parçaları yapıştırıp...
Merhaba;
Resimden anladığım kadarıyla aracınız 2004 kasa. Aradığınız parça da resimdeki 50 numaralı parça.
Parçanın kodu 7452254J105pk olarak görünüyor.
linkteki siteden daha detaylı araştırabilirsiniz. Kolay bulunabilecek bir parça gibi değil sanırım. Bulamazsanız kırık parçaları yapıştırıp...
İster istemez fiyata odaklanıp 500 TL'yi görünce konuyu çok eski sandım. :smiley:
Uygun fiyata yaptırmışsınız.
Gerçekten her araç için gerekli bir donanım, güle güle kullanın.
Merhaba;
1987 model Hilux için şunları söyleyebilirim:
- Otoyol hız sınırı kamyonetler için 95 km/s
Karayolları Genel Müdürlüğü
- 1501-3500 cc arası 16 yaş üzeri yıllık vergisi 2 x 223 = 446 TL
Internet Vergi Dairesi
- Bazı araçlarda elektrikli cam orjinalinde var ama sonradan sökülmüş...
Fatih Bey;
Gerçekten tebrik ederim. "Güzel"in sınırı yok ama, çok başarılı bir çalışma olmuş, çok da güzel olmuş.
Belirttiğiniz maliyet piyasa için oldukça uygun gibi, yapması ve kendi yaptığınızı kullanmanız sırasında alacağınız zevk de paha biçilemezdir diye tahmin ediyorum. Güzel günlerde...
Merhabalar,
Konuyu inceledim ancak ben farklı bir konuda soru sormak istiyorum.
Diyelim ki aracıma tam olarak uysun diye yurt dışından (CE belgeli ve adıma faturalı) bir çeki demiri getirttim.
Bu durumda yapılması gereken yine Makine Mühendisleri Odasına başvurmak, muayeneden geçmek ve sonunda...
Herkese sevgiler ve saygılar,
Ankara'da yaşıyorum, mühendisim.Çok uzun süredir takip ettiğim halde ancak üye oluyorum.
Herkese yaptığı paylaşımlar için teşekkürler.