Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakmayın geç gördüm ne yaptınız bilmiyorum ama ilginiz devam ediyorsa eğer yükseltme yapabilirsiniz, arazi performansı çok iyi, bu jeep değil diyenler yanılıyor, suzuki vitarada kullandım bundan daha memnunum en aazından asvalttada kullanımı suzukiye göre çok iyi, motor gücü yeterli...
Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen
Rolanti için temizlik yaptırdım.Temizlik derken rölanti ayarı yapılan yer değilde az gerisindeki plastik kapak gibi bir yer var o söküldü oradaki parça sökülerek içine spray sıkıldı.Hava akışmetresi diye hava filtresinin girişi söküldü.oradaki...
Rolanti ilk çalıştırmada 1500 civarında ısınınca düşüyor.Rolanti mesela 1000 üzerine göre ayarlanıyor.Bir süre sonra 600 e düşüyor buda direksiyon çevirirken stop etmesine neden oluyor.Bıraksam kendiliğinden düzeliyor, yani bir düzensizlik var.Sizin...
Valla arkadaşlar conta yanık sökecez dediler söktüler 3. göz kaçırıyormuş stone marka conta aldım ve takıldı.Araç 3 yerden su kaçırıyormuş onlar yapıldı.Bu sebeple sanırım araç susuz kalmış.Hararet yaptımı bilmiyorum çünkü ben hararet ibresinin...
Evet yeni aldım ve beni korkuttu açıkçası.Durum ben aldıktan sonra oldu.Radyatörde su eksilmesi görüldü yarım litre kadar.Tamamladım yaklaşık 5 gündür ekslme yok.Dediğim gibi lpg varken daha bariz idi.Şu an 3 gündür benzinde kullanıyorum.Bu sabah...
Slm aracıma conta yanık ta dediler ama belirti bulundu desem yalan olur şimdi contayı değiştirecem sorun devam ederse canım daha çok sıkılacak.Dediğiniz parçaları temizlettireyim bakalım.Korkuyorum conta yanıksa fazlasına sebep olacam