serkan_ankara kullanıcısının son içeriği

1. serkan_ankara

Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum arkadaşlar ön kaput havalandırma kaplaması ve arka camurluk havalandırma kaplaması bulabilecegim biyer varmı yardımcı olursanız sevinirim
  2. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum cok tesekkur ederim.
  3. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum teşekkür ederim
  4. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum ve sonunda bitti. ufak tefek eksikleri var onlarıda burada bulamadım ( ön kaput havalandırma bakaliti ve arka camurluk havalandırma bakalitleri) yardımcı olursanız sevinirim
  5. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum bu arada bartında bulunan ve can dostum debreli oto erkan ustanın ve yeğenim bugranında çok emeği geçti onlarada teşekkür ederim
  6. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum bu arada emeği geçen kaportacı kemal ve mesut ustaya , döşemeci murat ve ilhan ustaya , motor ve mekanik işlerini yapan adaşım serkan ustaya . camcı berat ustaya teşekkür ederim.
  7. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum resimlerin sıralaması biraz karıştı :)
  8. serkan_ankara

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum
  9. serkan_ankara

arkadaşlar resimleri ve yapım aşamasını paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.
Geri