serkanguranc kullanıcısının son içeriği

1. S

Araç Üstü Çadır/minicamper/volkswagen T2/t3

GİPSYADVENTUREHOME intsagram ve facebook a bakarsanız artık araç üstü çadır haricinde yan tente alt odası da yapılıyor.yani yantentenizi açınca altında...6 mt 2 ile 9 m2 arasında bir çadır oluşuyor...belki işinize yarar..
  2. S

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Dostum ...verirler pazarlık yapar Adria gibi sözler sizin düşünceniz dir....Hele bir arayın bir görün verip vermediklerini.... :) KDV yi alıp almadıklarını ... :) 15 bine bu Hobby den bulursanız şahsıma ben 2 tene daha alır sezonda 25 bine tanesini satarım.......Ha Hobby 3,80 ninde sıfırı bu...
  3. S

Arkadaşlar ben kendimi sadece satıcı olarak görmüyorum....Sonuç itibariyle karavancıyım ve bunu satsamda tekrardan ileride karavan sahibi olacağım..bu benim 7 ci karavanım...... Eğer bir karşılaştırma yapılacaksa Hobby marka 380 sıfır bir karavanın fiyatına bakılır.ve durumuna göre bu karavana...
  4. S

Dostum dediğin karavan 10.900 € dur.... + kdv dir.. kdv si 1962 € dur ..toplam 12.862 € dur.....TL olarak ise.... 12.862 € x 3,3 TL : 42.444 TL yapar.............. YANİ ÖYLE 30 BİNE SIFIR KARAVAN VERMİYORLAR MALESEF...
  5. S

Merhaba arkadaşlar...karavan bana ait tir....bu sahte ilanla hiç bir ilgisi yoktur..resimlerini yeniledim..fiyatı da makul seviyeye çektim....21.750 TL ..Çünkü satmak için fiyat verdim.....Ay sonuna kadar satılmazsa ilanı çekeceğim binmeye devam :)
  6. S

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Dostum...çok güzel olmuş...yeni fotolarını bekliyoruz..Keyifli kamplar dilerim...
  7. S

Araç Üstü Çadır Fotoları...

Ynt: Araç Üstü Çadır Fotoları... ....
  8. S

Araç Üstü Çadır Fotoları...

Ynt: Araç Üstü Çadır Fotoları... ....
  9. S

Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır.

Ynt: Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır. Yeni modelimiz GIPSY CHEAP çıkmıştır....% 100 su geçirmez dir...Fiyatı .... 990 TL dir.
  10. S

Ynt: Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır. .
  11. S

Ynt: Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır. .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.