Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj6 Alıcam Yardım
Yok yazdığıklarınız zaten aklımdan çıkmıyor sadece gösterirken şurasına dikkat et dediğiniz bir husus varmı onu merak ediyorum Ercan bey
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kütahya'dan bu araçlara düşkün bir tanıdık bulduk ona gösterticem aracı ustaya götürürüz dedi ama açıkcası sizin öneriniz olmadan gitmek istemiyorum
Peki ilk gönderdiğim turuncu aracın motoru ve yürüttü Sağlam'sa veya sizin söyleyeceğiniz kriterlere uyarsa alınır mı
Ercan bey bana önerebileceğiniz bir araç var mıdır. Sizin gösterdiğiniz arabayı gözüm kapalı alırım
Yanlız sana önerim burada saygın arkadaşın arabası var ben kullandım inanılmaz güzel bagaj kapağında fabrika seri numarasına kadar yazıyor bize küçük geldi daha doğrusu Hanım'a yoksa hanım evet dede şimdi alırım ciddi orjinal araç bi bak derim
Sent from my iPhone using...
ercan bey tekrar rahatsız ediyrum kusura bakmayın bu araçile ilgili ne dersiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-canavari-koca-ayak-167439571/detay
Son araç için önerilerinizi yazmamışsınız Ercan bey onu da alabilirmiyim nedir ne değildir sizce
MERHABALAR BEN BİR CJ CANAVAR :) ALMAK İSTİYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ İLK DEFA CJ SAHİBİ OLUCAM VE ÇOĞU ZAMAN NORMAL ŞEHİR İÇİ HAFTA SONLARI VE VAKİT BULDUKÇA DA ARAZİYE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM TABİ Kİ DE PRO. OFFROAD SÜRÜCÜSÜ DEĞİLİM SADECE HAFİF ENGEBELİ ARAZİDE VE HAFİF ÇAMURDA...
Ynt: Cj Almak İstiyorum Önerileriniz.?
BİLİYORUM ARACINIZI GÖRDÜM HATTA GÖRMEKLE KALMADIM KULLANDIM DA İNANILMAZ GÜZEL BİR ARAÇ KESİNLİKLE KALKIŞI OLSUN MOTOR SESİ OLSUN SÜPPER FAKAT BANA BİRAZ KÜÇÜK GELDİ CJ5 LER BEN ARKA TARAFTA OTURANLAR BİRAZ DAHA RAHAT EDEBİLSİNLER DİYE CJ6 VEYA 7...
MERHABALAR BEN BİR CJ CANAVAR :) ALMAK İSTİYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ İLK DEFA CJ SAHİBİ OLUCAM VE ÇOĞU ZAMAN NORMAL ŞEHİR İÇİ HAFTA SONLARI VE VAKİT BULDUKÇA DA ARAZİYE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM TABİ Kİ DE PRO. OFFROAD SÜRÜCÜSÜ DEĞİLİM SADECE HAFİF ENGEBELİ ARAZİDE VE HAFİF ÇAMURDA...
yemin ederim size ne kadar teşekkür etsem az sanırım beni inanılmaz bilgilendirdiniz cj almak isteyenlerin dikkat etmesi konu altındaki yazdıklarınızı temize çekip araçlara artık sadece sizin söylediğiniz yönergeler üzerinden gidicem bu arada bildiğiniz güzel bir araç var...
cj altındaki tüm sayfalara baktım bulamadım veya gözümden de kaçmış olabilir arama kısmında üyelerde ara diye kaan yazıcı yazıyorum fakat üye görüntülemeye yetkiniz yok diye bir uyarı verdi rica etsem konuyu biliyorsanız konu başlığını veya linkini gönderebilir misiniz...