Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Su an marmaris hisarönü Altınkum camping teyim. Kamp genel anlamda ne iyi ne kötü diyebileceğim bir durumda. Denizi bu günlerde dalgalı. Hava çok güzel rahat yatiliyor. Fiyat anlamında çadır yeri için 20 tl. Ayrıca kişi başı 10 tl elektrik saate bağlı ne kadar yakarsan o kadar ödersin. Buzdolabı...
Cevabınız için teşekkür ederim. Sizinde bildiğiniz gibi su zamanda maliyeti düşünmek gerekiyor. Başoğlu ciddi anlamda beni zorlar. Ancak saly için bütçeyi zorlayabilirim. Erba daki yetkili 1.3 75 hp araçla bile karavanı çekebilirsiniz diyor. 1250 kg dedi karavan ağırlığı için. Saly için yeni...
Arkadaşlar merhaba
Bir çadır kapmçısı olarak karavana terfi etme zamanımın geidğiğni düşünerek aranıza katılmaya karar verdim. Ve bir çekme karavan anlamak için arayışa giriştim. Tercihim 5.25 boyutunda bir karavan. Ancak bütçe de kısıtlı maliyet olarak bir fiyat performans karavanı almak...
Arkadaşlar merhaba
Bir çadır kapmçısı olarak karavana terfi etme zamanımın geidğiğni düşünerek aranıza katılmaya karar verdim. Ve bir çekme karavan anlamak için arayışa giriştim. Tercihim 5.25 boyutunda bir karavan. Ancak bütçe de kısıtlı maliyet olarak bir fiyat performans karavanı almak...
Arkadaşlar merhaba
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Adım Serkan Hatay'dan. Yaşım 38. Ben çadır kampçısıyım ancak artık karavana terfi etme zamanımın geldiğini düşünüyorum. İlk fırsatta karavan arzumu yerine getireceğim. Bu planları yaparken karavanda soğutma olayını araştırmaya başladım. Zira Hatay gibi...
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Adım Serkan. Bir çadır kampçısı olarak aranızdayım. Gerçi artık çadırdan karavana terfi etme zamanı geldiğini düşünüyorum hayırlısı bakalım. Herkese hoş sohbetler. Hatay dam selamlar