Sezgin canikli kullanıcısının son içeriği

1. S

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Selamünaleyküm sezgin bey bende artık istediğim aracı aldım ama bilmediğim bir kaç özellik var kafamda sizden ricam eğer müsait olursanız yarın sizinle konuşmak isterim telefonda numaram 05364678723 benin ismimden sezgin samsundan lütfen yardımcı olun Bana iyi geceler
  2. S

Terrano Kullanma Klavuzu

Sorun derken acaba bende 2008 doblo vardı sattım terrone 2.7 almak istiyorum ama kararsızım terrone beğendiğim bir araç
  3. S

Terrano Kullanma Klavuzu

Selamün aleyküm paylaşımın için çok teşekkür ederim bu araç nasıl bir araç sürüş keyfi nasıl biraz bilgi verebilir misiniz
  4. S

Cevabınız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim
  5. S

Birde bu araç var aklımda239735898
  6. S

Selamün aleyküm terrone hakkında bilgim yok şu ilan kodundaki araca bakar mısınız bu fiyatı eder mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim259079413
  7. S

Selamun aleykum arkadaşlar Nissan terrone 2.7 tutulan modeli hangisi 2 tane araç var aklımda comfort ve elegance hangisini tercih edersiniz ilk defa böyle bir araç almak istiyorum yardımcı olur musunuz fiyatlar hemen hemen aynı ikiside 2001 model
  8. S

Tşk
  9. S

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Allah razı olsun okudum araştırdım güzel araç çok hoşuma gidiyor birde sizden ricam bu aracı arazi vitesine alırken nasıl alıyoruz vites p konumunda mi olması lazım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim tşk
  10. S

Merhaba ben 2001 Nissan terrone 2.7 elegance otomatik vites almayı düşünüyorum nasıl araçtır yardımcı olur musunuz
  11. S

2001 Nissan terrone 2.7 elegance otomatik vites almayı düşünüyorum nasıl araçtır yardımcı olur...

2001 Nissan terrone 2.7 elegance otomatik vites almayı düşünüyorum nasıl araçtır yardımcı olur musunuz hem şehir içinde hemde köye yaylaya gitmek için düşünüyorum yardımcı olur musunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri