Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm sezgin bey bende artık istediğim aracı aldım ama bilmediğim bir kaç özellik var kafamda sizden ricam eğer müsait olursanız yarın sizinle konuşmak isterim telefonda numaram 05364678723 benin ismimden sezgin samsundan lütfen yardımcı olun Bana iyi geceler
Selamun aleykum arkadaşlar Nissan terrone 2.7 tutulan modeli hangisi 2 tane araç var aklımda comfort ve elegance hangisini tercih edersiniz ilk defa böyle bir araç almak istiyorum yardımcı olur musunuz fiyatlar hemen hemen aynı ikiside 2001 model
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Allah razı olsun okudum araştırdım güzel araç çok hoşuma gidiyor birde sizden ricam bu aracı arazi vitesine alırken nasıl alıyoruz vites p konumunda mi olması lazım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim tşk
2001 Nissan terrone 2.7 elegance otomatik vites almayı düşünüyorum nasıl araçtır yardımcı olur musunuz hem şehir içinde hemde köye yaylaya gitmek için düşünüyorum yardımcı olur musunuz