SezginGunduz kullanıcısının son içeriği

1. SezginGunduz

4 Yaşındaki 750 Kg Üzeri Çekme Karavanıma Nasıl Ruhsat Çıkartabilirim?

Herkese Merhaba, 4 yıl önce satın aldığım çekme karavanıma ruhsat çıkartmak istiyorum. Elimde o tarihte alınan faturam ve O2 tip uygunluk belgem var fakat sabit kullandığım için plaka çıkartmamıştım.Şuan plaka çıkartmak için notere gittiğimde sorun yaşarmıyım ? Çünkü bu konuda herkesten farklı...
  2. SezginGunduz

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Zaten fiyat olarakta sanırım emeksan’ın saly’den çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Güncel fiyatları aşağıdaki gibi: EKS 2800 44.000,00 TL EKS 2800S 52.000,00 TL EKS 3000 48.000,00 TL EKS 3000S 58.000,00 TL EKS 3600 68.000,00 TL EKS 3800 73.000,00 TL KDV dahil değildir. Tapatalk...
  3. SezginGunduz

Bugün Erba karavan ile görüştüm siparişleri aralık ayında teslim edebiliyorlarmış. Carpento ile görüştüm en erken ağustos diyorlar. Ortiz fiyarlar konusunda şaşırmış durumda.Hiç bulaşmadım. Şuan en erken Saly gözüküyor, haziran 4.hafta teslim ederiz dediler. Güney karavan mesajlara bile dönemedi...
  4. SezginGunduz

Çeki Demiri Fişi Bağlantı Şeması

Usta diyorki; 13 pin ile sadece buzdolabı ve aydınlatma çalışır (buzdolabı, kablo mesafesi uzadığı için tam randıman çalışmaz) ayrıca akü şarjı söz konusu olmaz. Araç aküsü dolduktan sonra karavana faydası olur, oda yine kablo mesafesi uzun olduğundan yeterli gelmez. Zaten karavanım yaşam aküü...
  5. SezginGunduz

Bunu bilmiyordum, önemli bir bilgi bence.13 pini de soruyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. SezginGunduz

Ne gibi avantajları olur ilerleyen dönemde? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. SezginGunduz

Orada da benzer fiyatlar var 7 pinli ve modüllü proje ve montaj dahil 3.400 e geliyor.ben indirimle 3.000 tl yaptırıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. SezginGunduz

Merhaba, çorludaki emeksan firmasından 2011 model nissan xtrail aracım için çeki demiri fiyatı aldım.İşçilik,elektrik sistemi(çipli) , proje 3.200 TL Fiyat verdiler.Fiyat normal mi yorumlarınızı rica ediyorum.
  9. SezginGunduz

Wk Grand Cherokee Çeki Demiri

Merhaba, çorludaki emeksan firmasından 2011 model nissan xtrail aracım için çeki demiri fiyatı aldım.İşçilik,elektrik sistemi(çipli) , proje 3.200 TL Fiyat verdiler.Fiyat normal mi yorumlarınızı rica ediyorum.
  10. SezginGunduz

hayırlı olsun,benzer ölçülerde ( 4 ve üzeri) 750KG altında daha kaliteli malzeme ile üretilen farklı marka önerileriniz nelerdir? Erba'da plexit cam yok mesela.Neden Güney'den daha pahalı olabilir?Yalıtım farkı var mı sizce
  11. SezginGunduz

karavan olayı herkeste olduğu gibi benimde uzun zamandır hayallerimdeydi.Çocuğumun olmasıyla beraber konu iyice ciddiye bindi yakın zamanda almayı planlıyorum.Uzun zamandır da Saly üzerinde duruyordum.Ama Güney karavanla ilgili buraya yazılanlardan çok etkilendim.Ayrıca ilk kez başlayacak birisi...
  12. SezginGunduz

Bende Lüleburgazdayım,bahsedilen firmayı çeki demiri ararken buldum.Bende karavan bakıyorum muhtelemen haziran'a kadar alacağım ama hala karar vermedim.Saly'e sıcak bakıyorum.Lüleburgazda başka karavancılar varsa mutlaka tanışmak isterim,selamlar.
  13. SezginGunduz

Nissan X-Trail Lastik Seçimi ?..

Merhaba Arkadaşar, 2011 Model Nissan Xtrail sahibiyim.Offroad A/T lastik almak istiyorum.Aşağıdaki konularda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.Bildiğim kadarıyla x trail ii t31 kasa benim araba. 1-Jant değiştirmeden hangi marka ve ölçülerde lastik alabilirim? 2-Aracı yükseltmek...
  14. SezginGunduz

50.000 Tl'ye Alınabilecek En Iyi Sıfır 5.25 Karavan Markası Hangisidir?

Anketimiz devam ediyor:) Fuara kadar herkes bu başlık altında önemli bilgiler edinebilir.Katılan arkadaşlarla tekrar çok teşekkür ederim.
  15. SezginGunduz

50.000 Tl'ye Alınabilecek En Iyi Sıfır 5.25 Karavan Markası Hangisidir?

Merhaba, Sebebinizi de yazabilir misiniz? Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri