Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj piyasasını katledenlere
bu tip araçlara verdiğin değeri anlıyorum saygı duyuyorum keşke şu olmasa bu olmasa evet lakin ülkemizin şart ları okadar dengesizki usa da bu araçları toplayanla burda toplayan arkadaşlarımız arasında çok fark fiyat olarak ve yurt dışından malı getirtmek gibi...
Ynt: SATILIK 1978 CJ 5
1978 cj 5 96 da askeriyeden sivil plaka olmuştur
6 silindir motor + lpg
4x4 sorunsuz
çalışmayan aksam yok keyfe keder boya ister...
Ynt: tavsiye cj5
selamlar o mor araç bende burdaki yazınızıda takip ettim şimdi diğer arkadaşın verdiği linkdeki araç 1977 bendeki 1978 farkı benim araç önler disk firendir 1978 den sonra disk fren oldu bu araçlar ayrıca tüplüdür tentesine gelince aslında tentesinde aracın yatması yüsünden...
arkadaşım senin alıcımı olduğunu pek anlamış değilim açıkcası ama sana kısaca şöle bildiğim kadar ile aracın tarihini anlatayım araç 1978 cj5 1996 tarihinde askeriye den sivile geçmiş bir araçdır araç bende konsinye olarak duruyor yani galerimde sahibi çok yakın bir...
Teşekkürler aslında acele edip konuyu açtım fiyatı yazmadım 16,500 TL ye bırakıyorum aracı hiç bir skıntısı yok sadece tentesini yeniden elden geçirmek gerekiyor.
SAHİBİNDEN SATILIK 1978 CJ 5 ARACIN MEKANİK VE MOTOR OLARAK SIKINTISI YOKTUR İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖREBİLİR BAKABİLİRSİNİZ 0531-504 65 62 NOLU TELEFONDAN GEREKLİ BİLGİYİ EDİNEBİLİRSİNİZ